0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesajım sonundaki gülücükten anlamadınız sanırım, bu konuda ciddi olsam en azından sonuna ünlem işareti vs kullanırım. Geveze ithamınızı tavip etmediğimi de belirtmek isterim.
Ali bey kırdıysam sizi özür dilerim. Ben de ağır bir şekilde söylemek istemedim ama sizin de dalga geçer gibi 250 bine okutur demeniz hoşuma gitmedi ve o an biraz sinir oldu tekrar kusura bakmayın. Kalp kırmak istemem.
ben de özür dilerim aslında 250 bine okutursunuz lafı wv araçalrının yıllandıkça değer kaybetmemesi 2. elinin sıfırdan pahalıya satılmasına bir tepkiydi sadece.Ben kırılmadım çünkü mesajımda ironi olduğunu anlayamamnız normal gelditekrar okuyuncadaha açık yazmam gerekitiğini anladım Hakkınızı helal edin
Ben Arabami almadan önce kararsız kaldım jetta mi Corollami diye. Wv bayisinde 1.6 tdi otomatik beyaz jetta için konuşurken ha bire Ekstralar çıkmaya başladı neyse dedim olsun en son sigara paketi olsun mu diye sordu + bilmem kaç para hatirlamiyorum Küllük koyacak altı üstü iyice tepem atti.Satıcı en sonunda bombayı patlattı beyfendi suan elimizde bu renk ve arti bu donanımları bulunduran araç yok. Siz aracın %25'ni peşinat olarak verecekseniz. Sipariş gecicem kalanını ise araç teslimatinda o günkü kur fiyatından odeyeceksiniz dedi hiç utanmadan sikilmadan. Resmen insanları enayi yerine koyuyorlar.Peki dedim tahmini olarak ne zaman teslim alırım aracı ne dese beğenirsiniz suan çok siparis var % 25 ödemeyi suan yaparsanız fabrikaya bu gün siparis geceriz en erken 3 sonraya gün veriyoruz dedi. Satış politikasına bakarmisiniz benim verdiğim parayi peşinat olarak gösterip siparisi geçiyor kalanını araba geldiğinde zamlı alacak. Suya sabuna dokunmadan para kazanıyorlar. Saticiya aynen dedim ki size hayırlı işler kardes 30 yaşındayım böyle bi ticaret anlayışı gormedim.abi Toyota bayisine geldim öyle zar zurt Ekstralar yok. Bütün modellerin renkleri var. Bi tek Kırmızı ile mavi yoktu galibahemen sözleşmeyi yapıp 4 gün içinde aracı aldim. Belki Jetta gibi öyle İncik boncuk özellikleri yok ama çok şükür iyiki Corolla almisim.Yok metalik boya farkı yok bilmem ne farkı bi daha altın olsa wv bayisine gitmem. Ve şunu söyleyeyim herkesin fikrine saygım var ama bence Toyota'nın iç malzemesi jettadan daha kaliteli
Aynı şekilde bir arkadaş sırf bu VW bayiilerinin saçmalaması yüzünden cebinde keş parası varken vazgeçti ve gidip focus aldı. VW bayiileri bırakın gelen müşteriyi tutmaya çalışmayı kesinlikle almayı kafasına koyarak geleni kaçırıyorlar. Şu an en fazla tercih edilen araba olması hep böyle olacağı anlamına gelmez. Bu devran hep böyle gitmez.
itiraf tabii ki.mercedesten sonraki en kaliteli c segment araba corolla dır.....bu bilgi onlarca araba kullanıp tamir eden birisi olarak söylüyorum...hangi 10 yıllık arabayı tamamen söküp toplayabilirsin.mercedesi ve toyotayı.hangi arabanın 280 300 bin km de alt yürü aksamda hiç bir değişiklik olmadan kullanırsın.hangi hangi bir sürü hangi var.toyota dünya üzerinde saydım 57 çeşit otomobil var lexus hariç...bu ne demek.gerisini siz düşünün.toyıta bağımlılık yapar.....
Arkadaslar ben de sifir km corolla dizel aldim.bundan onceki aracim seat leon 1.6 tdi'ydi.66 bin km'de enjektor arizasi verdi.garantisi bittigi icin servis 8 bin tl hesap cikardi.egr valfi de degisecekmis.antalya sanayisinde ve internette yaptigimarastirmalar sonucunda 2010 ve 2011 yillari arasinda uretilen 1.6 tdi motorlarda kronik bir enjoktor arizasi oldugunu ogrendim.bircok passat,golf,octavia ve leon sahibi bu sorunu yasamis.garantisi bitmeyenler para odemeden sorunlarini halletmisler.sonuc olarak leon'umu satmak zorunda kaldim.yeniden ayni sorunlari yasamamak icin corolla aldim.cunku kime sorduysam herkes Toyota Corolla'yi tavsiye etti.
Evet ali bey orda konu acmistim.benzer sorun yasayan arkaslar vardi.hala o konu en cok yorum yazilanlar arasinda.Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 21:06:18arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim haber toyota'nın ne kadar sağlam olduğunun bir göstegesi.http://www.otopark.com/2014/12/15/toyotanin-kalite-ve-guvenligine-tuv-onayi-2/
Kişisel fikrim şu ki : aracı yeni almama rağmen 5 kuruş etmez tamamen çöp bir araba verdiğim paraya üzülüyorum ilk fırsatta satıp japondan uzak duracağım.
Bende itiraf ediyorum;1.6 Avensisi otomatik sevdasına satınca 1.8 yada 2.0 makyajlı kasasını 2 ay kadar bakındım. Fakat piyasada az olduğu için, bulamadım, denk gelmedi. Yaz geliyordu. Otomatik merakımdan, denk gelince Scenic i aldım. Hala aşağı yukarı en geç iki günde bir Avensis ilanlarına bakarım. Gönlümde yatan aslan 1.8 yada 2.0 makyajlı kasa otomatik 2012-2014 Avensis tir. Varsın atmosferik olsun...