Gönderen Konu: İtiraf mı Etsek...  (Okunma sayısı 15156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 11600
  • Model Yılı: '14
  • 38 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: İtiraf mı Etsek...
« Yanıtla #60 : Aralık 19, 2014, 14:36:31 »
aracını beyenmeyen.bahane bulan. lütfen gitsin yeni astrayı,yeni jetta,yı test etsin.ozaman corollanın degerini daha iyi anlayacaktır.ben yaptım farkı gördüm.uzun uzun yazmaya gerek yok.test edin.arabamı begeniyorum .toyotaya güveniyorum

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Aralık 19, 2014, 14:36:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Aralık 19, 2014, 14:50:36 »
aracını beyenmeyen.bahane bulan. lütfen gitsin yeni astrayı,yeni jetta,yı test etsin.ozaman corollanın degerini daha iyi anlayacaktır.ben yaptım farkı gördüm.uzun uzun yazmaya gerek yok.test edin.arabamı begeniyorum .toyotaya güveniyorum

Şahsen ben arabayı severek aldım. Çünkü yeni Corolla'yı ne zaman yolda görsem dönüp bakardım. Çok şükür bugünleri gördüm. Zaten araba alma arefesinde VW'ye gitmedim hiç. VW sevmiyorum çünkü. Opel desen maalesef itici geliyor bana. Ford Focus kasa değiştireceğinden uğramadım. Seat ise aklım kalmasın diye Leon baktım ellerinde yoktu Şubat 2015 de gelir dediler ki zaten benim alacağım versiyon yoktu. Renault'a baktım içime sinmedi ki 10 yıldır Renault kullandım. Fiat desen Fiatta Linea'dan başka araba yok ki zaten cazip bir yanı da yok pek. Çünkü Tempra ayarında bir arabası yok daha Fiat'ın. Honda desen 2007 de çıkan CIVIC'ler daha çok hoşuma gidiyordu ama maalesef şu an ki CIVIC pek hitap etmiyor bana ki zaten fiyatta yüksek. Oklar bu durumda Toyotayı gösterdi. Eh zaten sevdiğim araba da olunca kaçınılmaz oldu. Ha, AUDI A3 sedan var, o arabaya aşığım ama 100 bin liradan başlıyor.

Gelelim asıl konuya. Yeni Jettayı arabamı aldıktan 1 hafta sonra tesadüf önünden geçerken VW'nin hadi girip bakayım dedim. Güzel bir mavi vardı, 1.6 TDI dizeldi. Manual vites olup 80 bin lira etikete sahipti. Tamam, güzel ve hoş eyvallah. Açtım bagajı ve şu stepneye bakayım dedim. Dakika 1 ve gol 1. Stepne havuzu baştan sağma boyanmış ve arabanın astarı gözüküyor neredeyse. 14 yıl boyunca kullandığım ve sıfır aldığım siyah 1990 Şahinde stepne havuzu siyaha boyalıydı ve astar gözükmüyordu. 10 yıl kullandığım ve yine sıfır aldığım 2005 model ateş kırmızı Renault Symbolde stepne havuzu arabayla aynı renk boyalıydı ve astar gözükmüyordu. Ve yine 1 ay önce almış olduğum şu an ki arabam da stepne havuzu beyaz renk olup astar gözükmüyor. Ama 80 bin liralık Jetta'da durum pek iyi değildi.

Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
    • web, network, donanım ve sistem
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 187000
  • Model Yılı: '03
  • 35 kere teşekkür etti
  • 53 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Aralık 19, 2014, 19:17:34 »
bugün yarın toyota

...hala dünü düşünüyor arkadaş galiba
sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayanlar da var,
derdimi dinledim derdimden iğrendim, onun derdini gördüm, derdime imrendim..
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Aralık 19, 2014, 19:44:22 »
Şahsen ben arabayı severek aldım. Çünkü yeni Corolla'yı ne zaman yolda görsem dönüp bakardım. Çok şükür bugünleri gördüm. Zaten araba alma arefesinde VW'ye gitmedim hiç. VW sevmiyorum çünkü. Opel desen maalesef itici geliyor bana. Ford Focus kasa değiştireceğinden uğramadım. Seat ise aklım kalmasın diye Leon baktım ellerinde yoktu Şubat 2015 de gelir dediler ki zaten benim alacağım versiyon yoktu. Renault'a baktım içime sinmedi ki 10 yıldır Renault kullandım. Fiat desen Fiatta Linea'dan başka araba yok ki zaten cazip bir yanı da yok pek. Çünkü Tempra ayarında bir arabası yok daha Fiat'ın. Honda desen 2007 de çıkan CIVIC'ler daha çok hoşuma gidiyordu ama maalesef şu an ki CIVIC pek hitap etmiyor bana ki zaten fiyatta yüksek. Oklar bu durumda Toyotayı gösterdi. Eh zaten sevdiğim araba da olunca kaçınılmaz oldu. Ha, AUDI A3 sedan var, o arabaya aşığım ama 100 bin liradan başlıyor.

Gelelim asıl konuya. Yeni Jettayı arabamı aldıktan 1 hafta sonra tesadüf önünden geçerken VW'nin hadi girip bakayım dedim. Güzel bir mavi vardı, 1.6 TDI dizeldi. Manual vites olup 80 bin lira etikete sahipti. Tamam, güzel ve hoş eyvallah. Açtım bagajı ve şu stepneye bakayım dedim. Dakika 1 ve gol 1. Stepne havuzu baştan sağma boyanmış ve arabanın astarı gözüküyor neredeyse. 14 yıl boyunca kullandığım ve sıfır aldığım siyah 1990 Şahinde stepne havuzu siyaha boyalıydı ve astar gözükmüyordu. 10 yıl kullandığım ve yine sıfır aldığım 2005 model ateş kırmızı Renault Symbolde stepne havuzu arabayla aynı renk boyalıydı ve astar gözükmüyordu. Ve yine 1 ay önce almış olduğum şu an ki arabam da stepne havuzu beyaz renk olup astar gözükmüyor. Ama 80 bin liralık Jetta'da durum pek iyi değildi.

wv de boya olmayabilir ama prestij standarttır :rofl: :rofl:

bu arada toyota severleriçin gelsin

inceleyin bakalım

MODEL VE YAŞLARA GÖRE ARIZA DURUMLARI

http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-report-year-age/2013-2-3/309

1.    Volkswagen Polo    2.2%    32 000 km   
2.    Mazda 3    2.7%    38 000 km   
3.    Audi Q5    2.8%    61 000 km   
4.    Toyota Avensis    2.9%    44 000 km   
5.    Mazda 2    3.1%    33 000 km   
5.    Volkswagen Golf Plus    3.1%    37 000 km   
7.    Toyota Yaris    3.5%    34 000 km   
7.    Toyota IQ    3.5%    29 000 km   
7.    Toyota Prius    3.5%    43 000 km   
10.    Opel Agila    3.7%    25 000 km   
11.    Volkswagen Tiguan    3.8%    50 000 km   
11.    Toyota Auris    3.8%    37 000 km   
13.    Audi A3    3.9%    48 000 km   
13.    Porsche Cayenne    3.9%    55 000 km   
13.    Ford Fusion    3.9%    34 000 km   
16.    Volkswagen Golf    4.0%    47 000 km   
16.    Suzuki SX4    4.0%    38 000 km   
16.    Toyota Corolla Verso    4.0%    47 000 km

d sınıfında passat 58. sıradayken avensis 4. sırada

10 yıllık kulanım sonunda avensis tüm araçlar içinde 2.
toplamda  avensis ilk 3 e oynuyor

Evet passatta donanım boldur motoru şöyledir böyledir ama istatistikler aracın resmen kullan at olduğunu gösteriyor. 58. sıra ne demek! bir de 150  bin vermişken !!!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Aralık 19, 2014, 19:55:03 »
vw i severim alman konforu alman güvenliği vardır
2007-2009 comfort jetta alıcam bigünnn
ömür dediğin üç gündür, dün geldi geçti, yarın meçhuldür, o halde ömür dediğin bir gündür, o da bugun dür...
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Aralık 19, 2014, 19:59:41 »
vw i severim alman konforu alman güvenliği vardır
2007-2009 comfort jetta alıcam bigünnn

2010 makyajlı kasa full+full 1.4 tsi jetta benimde hayalim benzini dert etmediğim birgün almayı düşünüyorum
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • aynı sözlerle farklı
  • 35 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Aralık 19, 2014, 20:01:32 »
evet veya mpi motor (hitler motor da derler) 2005 2009 skoda octavia elegance ta olabilir.. bunlar güzel araçlar
Today Tomorrow Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Aralık 19, 2014, 20:34:11 »
 Evet @Ali Serkes (28471)  bey Passat çok dandik bir araba çöp çöp. Sabahları önce komşunun ŞAhin'ini itekliyoruz çalışıyor sonra hadi komşu sıra benim araçta diyorum sonra benim Passat'ı itekliyoruz çalışıyor. Günlerimiz böyle geçiyor işte.

Ben şu an 4. Passat'ımı kullanıyorum. Hiçbirini de düşük km'de satmadım ilki 2006 129 bin de 2.si yine 2006 model 274 bin de 3, 160 bin km ve son Passat 86 binde çok şükür hiç birinde en ufak bir sıkıntım olmadı. En kaliteliler bana denk geldi herhalde :)

Hem bu nasıl bir liste arada onlarca sorunsuz araç var ama hepsi kaybolmuş. Sorunsuzlukta Toyota'ya kimse laf edemez ancak son yıllarda yerini Hyundai ve MAzda'ya kaptırıyor. Ya aslında bu yorumları yazıyorum ama sonra diyorum ki gereksiz yere kendimi yoruyorum. Şu an neredeyse hiç bir araç kötü değil. Ama bazı özelliklerle bazen birbirlerinin üstüne çıkıyorlar.

Arz talebinize hangisi uygunsa onu alırsınız tüm araçlar kaliteli ve güzel eski de kaldı dandik arabalar (istisnalar hariç)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 335000
  • Model Yılı: '06
  • 64 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Aralık 19, 2014, 20:40:55 »
Adamlar arabanın iç kısmına hiç boya atmamış bence. Dış kısmı boyarken içine sıçramış kaçmış boya tanecikleri öyle hafif boyanmış izlenimi vermiş.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2014, 20:43:42
Passat veya ww kalitelidir elbet. Ama o kadar para vermeye mümkün değil değmez. Katiyen vermem.
2006 2.0 Dizel D-4D Avensis Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 9000
  • 24 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Aralık 19, 2014, 21:04:06 »
Insanın parası ile rezil olduğu tek yer Volkswagen bayileridir her halde. Onlara paramı kaptırmadığıma seviniyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Aralık 19, 2014, 21:21:29 »
 Orda boya olmasinin bir onemi var mi ha bana kalirsa boya degilde ses yalitimina dair bisey olsa daha iyi olurdu ne biliyim  makyajsiz kasa e12 lerde koltuk altinda taban halisi yokken makyajli olanlarda var orayada hali gibi birsey kapliyabilirlermis
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Aralık 19, 2014, 21:40:45 »
Ben Arabami almadan önce kararsız kaldım jetta mi Corollami diye. Wv bayisinde 1.6 tdi otomatik beyaz jetta için konuşurken ha bire Ekstralar çıkmaya başladı neyse dedim olsun en son sigara paketi olsun mu diye sordu + bilmem kaç para hatirlamiyorum Küllük koyacak altı üstü iyice tepem atti.
Satıcı en sonunda bombayı patlattı beyfendi suan elimizde bu renk ve arti bu donanımları bulunduran araç yok. Siz aracın %25'ni peşinat olarak verecekseniz. Sipariş gecicem kalanını ise araç teslimatinda o günkü kur fiyatından odeyeceksiniz dedi hiç utanmadan sikilmadan. Resmen insanları enayi yerine koyuyorlar.
Peki dedim tahmini olarak ne zaman teslim alırım aracı ne dese beğenirsiniz suan çok siparis var % 25 ödemeyi suan yaparsanız fabrikaya bu gün siparis geceriz en erken 3 sonraya gün veriyoruz dedi. Satış politikasına bakarmisiniz benim verdiğim parayi peşinat olarak gösterip siparisi geçiyor kalanını araba geldiğinde zamlı alacak. Suya sabuna dokunmadan para kazanıyorlar.
Saticiya aynen dedim ki size hayırlı işler kardes 30 yaşındayım böyle bi ticaret anlayışı gormedim.
abi Toyota bayisine geldim öyle zar zurt Ekstralar yok. Bütün modellerin renkleri var. Bi tek  Kırmızı ile mavi yoktu galiba
hemen sözleşmeyi yapıp 4 gün içinde aracı aldim. Belki Jetta gibi öyle İncik boncuk özellikleri yok ama çok şükür iyiki Corolla almisim.
Yok metalik boya farkı yok bilmem ne farkı bi daha altın olsa wv bayisine gitmem. Ve şunu söyleyeyim herkesin fikrine saygım var ama bence Toyota'nın iç malzemesi jettadan daha kaliteli
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Aralık 19, 2014, 22:08:09 »
İtiraf ediyorum, Corolla iyi bir otomobil değil, sadece mükemmel bir otomobil.

Eksik değil yeterli donanıma sahip.

Bu otomobili (veya muadillerini) beğenmezsek, sonraki seçeneklerin sadece Mercedes ve BMW olduğunu unutmamak gerekiyor.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #73 : Aralık 19, 2014, 22:35:53 »
Evet @Ali Serkes (28471)  bey Passat çok dandik bir araba çöp çöp. Sabahları önce komşunun ŞAhin'ini itekliyoruz çalışıyor sonra hadi komşu sıra benim araçta diyorum sonra benim Passat'ı itekliyoruz çalışıyor. Günlerimiz böyle geçiyor işte.

Ben şu an 4. Passat'ımı kullanıyorum. Hiçbirini de düşük km'de satmadım ilki 2006 129 bin de 2.si yine 2006 model 274 bin de 3, 160 bin km ve son Passat 86 binde çok şükür hiç birinde en ufak bir sıkıntım olmadı. En kaliteliler bana denk geldi herhalde :)

Hem bu nasıl bir liste arada onlarca sorunsuz araç var ama hepsi kaybolmuş. Sorunsuzlukta Toyota'ya kimse laf edemez ancak son yıllarda yerini Hyundai ve MAzda'ya kaptırıyor. Ya aslında bu yorumları yazıyorum ama sonra diyorum ki gereksiz yere kendimi yoruyorum. Şu an neredeyse hiç bir araç kötü değil. Ama bazı özelliklerle bazen birbirlerinin üstüne çıkıyorlar.

Arz talebinize hangisi uygunsa onu alırsınız tüm araçlar kaliteli ve güzel eski de kaldı dandik arabalar (istisnalar hariç)

sizin passat aradan sıyrılmış 250 bine okutursunuz bence  :tamam:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Aralık 19, 2014, 23:52:49 »
evet veya mpi motor (hitler motor da derler) 2005 2009 skoda octavia elegance ta olabilir.. bunlar güzel araçlar

Aynı şeyleri düşünüyoruz gerçekten 2011 1.4tsi makyajlı elagance octavia

Benzin birgün ülkemiz için dert olmazsa bu araçlara binmek isterim fazlasıyla 
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Aralık 20, 2014, 00:00:42 »
Wv bayisi ben kendimi bildim bileli oyle calisir  sasirilcak durumu yok kur fiyati uzerinden calisirlar elerinde arac yoktur genelde siparis gecerler 3 ay bekleyende vardir 6 ayda  alanlar bunu sorun etmez genelde ve toyotaya gore donanimi yuksektir bu bilinen bir gercek bu gün bir golf bile almaya kalktiginizda standart donanim secenegine ekleme yaparsaniz sunroof gibi beklemek zorunda kaliyosunuz ozel siparis oluyor   kur artabilirde azalabilirde bunun bir garantisi yok  ve son  olarak araçlar sizi A noktasindan B noktasina götürür daha iyi araçlar ise sadece başinizi belaya sokar
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Aralık 20, 2014, 12:13:42 »
Ben Arabami almadan önce kararsız kaldım jetta mi Corollami diye. Wv bayisinde 1.6 tdi otomatik beyaz jetta için konuşurken ha bire Ekstralar çıkmaya başladı neyse dedim olsun en son sigara paketi olsun mu diye sordu + bilmem kaç para hatirlamiyorum Küllük koyacak altı üstü iyice tepem atti.
Satıcı en sonunda bombayı patlattı beyfendi suan elimizde bu renk ve arti bu donanımları bulunduran araç yok. Siz aracın %25'ni peşinat olarak verecekseniz. Sipariş gecicem kalanını ise araç teslimatinda o günkü kur fiyatından odeyeceksiniz dedi hiç utanmadan sikilmadan. Resmen insanları enayi yerine koyuyorlar.
Peki dedim tahmini olarak ne zaman teslim alırım aracı ne dese beğenirsiniz suan çok siparis var % 25 ödemeyi suan yaparsanız fabrikaya bu gün siparis geceriz en erken 3 sonraya gün veriyoruz dedi. Satış politikasına bakarmisiniz benim verdiğim parayi peşinat olarak gösterip siparisi geçiyor kalanını araba geldiğinde zamlı alacak. Suya sabuna dokunmadan para kazanıyorlar.
Saticiya aynen dedim ki size hayırlı işler kardes 30 yaşındayım böyle bi ticaret anlayışı gormedim.
abi Toyota bayisine geldim öyle zar zurt Ekstralar yok. Bütün modellerin renkleri var. Bi tek  Kırmızı ile mavi yoktu galiba
hemen sözleşmeyi yapıp 4 gün içinde aracı aldim. Belki Jetta gibi öyle İncik boncuk özellikleri yok ama çok şükür iyiki Corolla almisim.
Yok metalik boya farkı yok bilmem ne farkı bi daha altın olsa wv bayisine gitmem. Ve şunu söyleyeyim herkesin fikrine saygım var ama bence Toyota'nın iç malzemesi jettadan daha kaliteli

Eyüp bey bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Bu tür satış politikası çok kötü. Elinizden paranız alınıyor ve uzun süre araçsız bekliyorsunuz. Sizin bu saydıklarınızın aynısını bana da saydılar ve gerçekten de yaptılar. O zaman ki hevesle bekledik ama bugün beklemem. Ancak altımda başka bir araç olur belki öyle sabredebilirsin.

Jetta konusunda yine haklısın. Jetta malzeme olarak diğer akranları olan Corolla, Focus vb. modellerden daha düşük kalitesi. Mesela Golf Jetta'nın yanında Mercedes gibi kalıyor. Arada dağlar kadar kalite farkı var. Halbuki ikisi de C segment.

sizin passat aradan sıyrılmış 250 bine okutursunuz bence  :tamam:

Benim konuşmalarımın hepsi testten geçme gözle görülmüş kulaktan duyulmamış bilgilerdir. İnternetten yazılan yazılarla bilgeçlik yapılamaz.
 Her araba kalitelidir diyorum. Corolla'yı sıfır aldığım da 3 diskinin de eğri olduğu anlaşıldı üstüne sabahları ilk hareket etmede ilk 1 km de araçtan büyük soluklu metal sürtme sesleri geliyordu ve Toyota bunu bulamadı hiç bir şey yapamadı. Bu kötü şeyleri bana yaşattığı halde ben Corolla dandik binilmez bir araç demiyorum. Şans işi...

Benim gözümle şahit olduğum en çok yolda kalan ve arıza yapan araç Peugeot 407 dir...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Aralık 20, 2014, 12:19:25 »
Bende itiraf edeyim.2009 dan beri Corolla sahibiyim.Çok seviyorum,çok iyi araba.Yeni kasayı test ettim onuda sevdim.Yine itiraf edeyim passat, jetta da iyi araba.İtiraf ve şükr ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #78 : Aralık 20, 2014, 15:51:40 »

mesajım sonundaki gülücükten anlamadınız sanırım, bu konuda ciddi olsam en azından sonuna ünlem işareti vs kullanırım. Geveze ithamınızı tavip etmediğimi de belirtmek isterim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Aralık 20, 2014, 16:00:07 »
oğuz bey öncelikle ali abi  yaşça sizden büyüktür.hoşunuza gitmeyen bir yorum yapmıssa bunu başka şekillerde de belirtmek mümkün.gevezelik vs demek yanlış olur.

2002 corolla sol vvt-i