0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracını beyenmeyen.bahane bulan. lütfen gitsin yeni astrayı,yeni jetta,yı test etsin.ozaman corollanın degerini daha iyi anlayacaktır.ben yaptım farkı gördüm.uzun uzun yazmaya gerek yok.test edin.arabamı begeniyorum .toyotaya güveniyorum
Şahsen ben arabayı severek aldım. Çünkü yeni Corolla'yı ne zaman yolda görsem dönüp bakardım. Çok şükür bugünleri gördüm. Zaten araba alma arefesinde VW'ye gitmedim hiç. VW sevmiyorum çünkü. Opel desen maalesef itici geliyor bana. Ford Focus kasa değiştireceğinden uğramadım. Seat ise aklım kalmasın diye Leon baktım ellerinde yoktu Şubat 2015 de gelir dediler ki zaten benim alacağım versiyon yoktu. Renault'a baktım içime sinmedi ki 10 yıldır Renault kullandım. Fiat desen Fiatta Linea'dan başka araba yok ki zaten cazip bir yanı da yok pek. Çünkü Tempra ayarında bir arabası yok daha Fiat'ın. Honda desen 2007 de çıkan CIVIC'ler daha çok hoşuma gidiyordu ama maalesef şu an ki CIVIC pek hitap etmiyor bana ki zaten fiyatta yüksek. Oklar bu durumda Toyotayı gösterdi. Eh zaten sevdiğim araba da olunca kaçınılmaz oldu. Ha, AUDI A3 sedan var, o arabaya aşığım ama 100 bin liradan başlıyor. Gelelim asıl konuya. Yeni Jettayı arabamı aldıktan 1 hafta sonra tesadüf önünden geçerken VW'nin hadi girip bakayım dedim. Güzel bir mavi vardı, 1.6 TDI dizeldi. Manual vites olup 80 bin lira etikete sahipti. Tamam, güzel ve hoş eyvallah. Açtım bagajı ve şu stepneye bakayım dedim. Dakika 1 ve gol 1. Stepne havuzu baştan sağma boyanmış ve arabanın astarı gözüküyor neredeyse. 14 yıl boyunca kullandığım ve sıfır aldığım siyah 1990 Şahinde stepne havuzu siyaha boyalıydı ve astar gözükmüyordu. 10 yıl kullandığım ve yine sıfır aldığım 2005 model ateş kırmızı Renault Symbolde stepne havuzu arabayla aynı renk boyalıydı ve astar gözükmüyordu. Ve yine 1 ay önce almış olduğum şu an ki arabam da stepne havuzu beyaz renk olup astar gözükmüyor. Ama 80 bin liralık Jetta'da durum pek iyi değildi.
vw i severim alman konforu alman güvenliği vardır2007-2009 comfort jetta alıcam bigünnn
Evet @Ali Serkes (28471) bey Passat çok dandik bir araba çöp çöp. Sabahları önce komşunun ŞAhin'ini itekliyoruz çalışıyor sonra hadi komşu sıra benim araçta diyorum sonra benim Passat'ı itekliyoruz çalışıyor. Günlerimiz böyle geçiyor işte. Ben şu an 4. Passat'ımı kullanıyorum. Hiçbirini de düşük km'de satmadım ilki 2006 129 bin de 2.si yine 2006 model 274 bin de 3, 160 bin km ve son Passat 86 binde çok şükür hiç birinde en ufak bir sıkıntım olmadı. En kaliteliler bana denk geldi herhalde Hem bu nasıl bir liste arada onlarca sorunsuz araç var ama hepsi kaybolmuş. Sorunsuzlukta Toyota'ya kimse laf edemez ancak son yıllarda yerini Hyundai ve MAzda'ya kaptırıyor. Ya aslında bu yorumları yazıyorum ama sonra diyorum ki gereksiz yere kendimi yoruyorum. Şu an neredeyse hiç bir araç kötü değil. Ama bazı özelliklerle bazen birbirlerinin üstüne çıkıyorlar. Arz talebinize hangisi uygunsa onu alırsınız tüm araçlar kaliteli ve güzel eski de kaldı dandik arabalar (istisnalar hariç)
evet veya mpi motor (hitler motor da derler) 2005 2009 skoda octavia elegance ta olabilir.. bunlar güzel araçlar
Ben Arabami almadan önce kararsız kaldım jetta mi Corollami diye. Wv bayisinde 1.6 tdi otomatik beyaz jetta için konuşurken ha bire Ekstralar çıkmaya başladı neyse dedim olsun en son sigara paketi olsun mu diye sordu + bilmem kaç para hatirlamiyorum Küllük koyacak altı üstü iyice tepem atti.Satıcı en sonunda bombayı patlattı beyfendi suan elimizde bu renk ve arti bu donanımları bulunduran araç yok. Siz aracın %25'ni peşinat olarak verecekseniz. Sipariş gecicem kalanını ise araç teslimatinda o günkü kur fiyatından odeyeceksiniz dedi hiç utanmadan sikilmadan. Resmen insanları enayi yerine koyuyorlar.Peki dedim tahmini olarak ne zaman teslim alırım aracı ne dese beğenirsiniz suan çok siparis var % 25 ödemeyi suan yaparsanız fabrikaya bu gün siparis geceriz en erken 3 sonraya gün veriyoruz dedi. Satış politikasına bakarmisiniz benim verdiğim parayi peşinat olarak gösterip siparisi geçiyor kalanını araba geldiğinde zamlı alacak. Suya sabuna dokunmadan para kazanıyorlar. Saticiya aynen dedim ki size hayırlı işler kardes 30 yaşındayım böyle bi ticaret anlayışı gormedim.abi Toyota bayisine geldim öyle zar zurt Ekstralar yok. Bütün modellerin renkleri var. Bi tek Kırmızı ile mavi yoktu galibahemen sözleşmeyi yapıp 4 gün içinde aracı aldim. Belki Jetta gibi öyle İncik boncuk özellikleri yok ama çok şükür iyiki Corolla almisim.Yok metalik boya farkı yok bilmem ne farkı bi daha altın olsa wv bayisine gitmem. Ve şunu söyleyeyim herkesin fikrine saygım var ama bence Toyota'nın iç malzemesi jettadan daha kaliteli
sizin passat aradan sıyrılmış 250 bine okutursunuz bence