derın cızıgı dolduruyor olabılır ama ılk kez gordum
ben bunu daha önce gördüm, internette her gördüğünüze güvenmeyin derim ben
ben bunu daha önce gördüm, internette her gördüğünüze güvenmeyin derim ben 
cıkma camlarda denemek lazım bır sey olursa baska cama olsun
cıkma camlarda denemek lazım bır sey olursa baska cama olsun
Tabiki öyle yapcaz bir fırsatım olsa bir pencere camı bulcam yapcam ama vaktim olmadı
bence gözükmeyecek kadar bir yerinde denenebilir aklımda olsun
pekı sımdı bu her bocek ılacı oluyomu acaba
katılıyorum
Bende size katılıyorum ama bunu yinede söylemek için denemek lazım diyorum...Aracın üzerinde olmasada denenmesi gerekir...Denemeden inanmam demek önyargıdan başka birşey olmaz.En iyi tecrübe yaşanılanla kaimdir.
far camındaki deforme ve sarılıkları gidermedeki yöntemimi yeni konu başlığı altında paylaşacağım yakında..
Bardak,tabak,kase,sürahi,kristal fincanlar ve pencere,oto camı gibi ne kadar cam ve çeşiti varsa üzerindeki özel kaplanmış film tabakası çiziliyor, aslında cam çizilmiyor. Bir nevi pasta cila gibi birşey olabilir bu karışım ve uygulama deneyip görmekte yarar var. Maalesef video açmadı bende izleyemedim.
Ben daha önceden bu konu hakkında yardım istemiştim, siteden bir arkadaş aynı videoyu paylaşmıştı, denemedim gerçide sileceklerden dolayı zamanca oluşan ince cizikleri gidereceğini sanmıyorum...Ön cam şeffaflığını yitiriyor uzun yıllar sonucu deforme oluyor sanırım...Bundan kurtulmanın en kolay yoluda camı değiştirmek galiba...Denerseniz sonucu merak ediyorum