0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kilit takılı kalmış muhtemelen.Cm oynamıyor kemer takamıyorum bu nedenle.Enes ben de kilitleme mekanizmasından şüpheleniyorum.Okan 1988 yılından bu yana istisnasız kemer kullanırım.İlk defa bugün kemer takamadım çokta tedirgin kullandım arabayı.Beylikdüzü'den Levent'e gidip gelmek kabus gibi geldi bana.Ayrıca kemer takmamak için toka kullananlara accayip ayar oluyorum
Ayrıca kemer takmamak için toka kullananlara accayip ayar oluyorum
Herkese selamlar...Bugün bir fırsatını bulup emniyet kemeri mekanizmasını söktüm.Sac olan yayı bir an unuttum ve kapağı açar açmaz fırladı parmağımı kesti (küçük bir şey).İlk izlenimime göre galiba yeni bir makara alacağım.Kapağı açtığımda yayın sarımı bozuk duruyordu.Yarın düzgün bir şekilde sarıp yeniden takacağım.Olmazsa yeni kemer almak zorunda kalacağımBu arada kemer mekanizmasına ulaşmak için 8 adet alyan vida 1 adet 16'lık civata,yan direk kaplamaları ve arka sürgülü kapı basamak kaplamalarını sökmek zorunda kaldım.İnşaallah yorulduğuma değer arkadaşlar
Yaycı olduğunu bilmiyordum doğrusu.Öneri için teşekkür ederim.Kadir bey ben Beylikdüzü'ndeyim
yeni konu açmak istemedim.benim rav4'ün sürücü emniyet kemeri de geri sarmıyor bazen. arabadan inerken baya kovboy halatı gibi kemerle mücadele edip iniyorum. kapı kapanmıyor falan kemer sıkıştı diye araya..bunu nasıl çözücem bilen var mı?