Gönderen Konu: Ön far/sis-Arka stop lambaları film ile koruma...  (Okunma sayısı 1531 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Ön far/sis-Arka stop lambaları film ile koruma...
« : Aralık 13, 2014, 12:03:38 »
Arkadaşlar araçla gidip geldiğim yola mucur döküldü her gün işe gidiyorum ara sıra araçlar geçerken tak tuk taş atıyor kaput neyse de farlara zarar gelecek diye korkuyorum farları korumak için şeffaf film çeken oldu mu.

Film markası ya da uygulama ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.  şöyle bir video buldum ama bu kadar kolay olur mu meraklardayım

Clear Headlight Protection Tint Film Kit DIY - Volkswagen Golf R - Headlight Armor
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Ön far/sis-Arka stop lambaları film ile koruma...
« : Aralık 13, 2014, 12:03:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '14
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön far/sis-Arka stop lambaları film ile koruma...
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2014, 20:41:21 »
Arkadaşlar araçla gidip geldiğim yola mucur döküldü her gün işe gidiyorum ara sıra araçlar geçerken tak tuk taş atıyor kaput neyse de farlara zarar gelecek diye korkuyorum farları korumak için şeffaf film çeken oldu mu.

Film markası ya da uygulama ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.  şöyle bir video buldum ama bu kadar kolay olur mu meraklardayım

Clear Headlight Protection Tint Film Kit DIY - Volkswagen Golf R - Headlight Armor

İşin ehli birine güzelce yaptırın cok muntazam bir uygulama
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön far/sis-Arka stop lambaları film ile koruma...
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2014, 21:02:50 »
Taş haricinde, güneş, buzlanma ve toz nedeniyle zarar gören sert plastik farlara kaplanacak daha yumuşak plastik çok uzun ve sağlıklı bir şekilde orada kalmayacaktır.

Kullandığınız yoldaki mıcırların, farlarınızdan ziyade aracınızın boyasına zarar vermesi, tamiri çok daha zor veya komple boyanması gerektiğinde ise çok daha pahalı sonuçlar vereceğinden, o aralıkta biraz daha yavaş sürmeniz en uygun çözüm olacaktır. 
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)