Merhaba arkadaşlar. Aracım şuan 143bin kmde. Geçtiğimiz ay sol ön tekerden ses geliyordu ve bilya değişmesi gerektiğini öğrendim. Sağolsun forumdan @Ufuk Sönmez beyle irtibata geçip parça sparişi yaptım ve bilyayı değiştirttim. Ne olduysa ondan sonra oldu. Uzun yolda giderken fark ettim, frene bastığımda cik cik cik diye ses geliyordu. Sonra daha dikkat kesildim frene basmadan da aynı ses geliyor. Bilyeyi değiştirttiğim ustaya götürdüm balatalardandır dedi biraz kullan geçer dedi bende öyle yaptım yaklaşık 500 km kullandım ama sesde bir değişiklik olmayınca yine sanayinin yolunu tutayım derken aynı sesin sorunu devam ederken yine bilya sesine benzer bir ses gelmeye başladı bu seferki ses daha kuvvetli hatta bir yerleri titretiyormuş hissi verdi. Neyse ustaya gittim durumu anlattım o cik cik sesi için dedi balatalar çene yapmıştır çırağına balataların kenarını törpületti. Diğer ses için ise hangi tekerden geldiğini anlayamadı. Bir kaç gündür moralim aşırı derece bozuk pazar günü Erzuruma gitmem gerekiyor ve bu ses beni tedirgin ediyor içine ettiğimin yerinde adam gibi bir ustada olmayınca mecbur Erzurumda yaptırmam gerekiyor.
Lafı çok uzattım kusura bakmayın sormak istediğim daha 1 ay önce değiştirdiğim bilya yeniden arıza verebilir mi?