Gönderen Konu: cam film numarası  (Okunma sayısı 5547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '12
  • 5 kere teşekkür etti
cam film numarası
« : Aralık 11, 2014, 15:16:44 »
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katılıyorum. 2012 corolla aracımın tüm camlarını 2 numara film yaptırmak istiyorum. Gece görüş mesefasi olarak özellikle arka camın görüş mesafesi nasıl olur ? dikiz aynası zaten karartmalı. Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum , teşekkürler

Toyota Club Türkiye

cam film numarası
« : Aralık 11, 2014, 15:16:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: cam film numarası
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2014, 15:47:09 »
bence gereksizdir. gece görüşünü ciddi manada etkiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2014, 16:27:29 »
1 veya 2 bende 3 var gorus sifir
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2014, 16:51:38 »
Amaç görüntü güzelliği ve fayda ise ki öyle duruyor 1 numara yeterince işi görüyor. Diğerleri aşırı manada görüşü engellemekte.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 16:58:01
Bir de ön cama yaptırmayın
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2014, 18:06:39 »
yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar 2 numara 1 e nazaran gözlemlediğim kadarıyla daha şık duruyor ancak benim sıkıntım arka camda dikiz aynasından bakıldığı zaman özellikle akşamları görüş mesafesini etkilemesi

Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 18:10:16
ön cama yaptırmayı düşünmüyorum ön cam haricindeki tüm camlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 11, 2014, 18:23:45 »
Benimde niyetim var bir ile iki numara arasında kararsızım.önceki arabam bir numara idi araç içi gözüküyordu  numaralarda kaliteden kaliteye ton farkı oluyormu acaba.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 11, 2014, 18:28:58 »
On cama yapilan film baska zaten arkadasimda var sabah bakildiginda yandan isik acisi farkli olunca dalga dalga gorunuyo yani camda bisey oldugu belli oluyor ama 1 numara bile degil anlamadim serviste yapmislar sanirim gece karsidan gelen iceriyo goremiyo ama icerden disarisi cok net gorunuyor film yokmus gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2014, 19:43:55 »
ön cama kesinlikle yaptırmayın arkadaşım muayneden kaldı ön cam yüzünden:)
bizzat trafikçi arkadaşımla konuştum 3 numaraya kadar müsade ediyorlarmış ama 3 numaradan koyusunu yakalarlarsa vay haline arkadaşın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2014, 19:45:29 »
Benim arabada komple 2 numara film var. On camda ise 1 numara zaten on cam filmleri farklı oluyor. Çokda yakışti ve yazın aracın içi isinmiyor.  Goruntuyu hic engellemedi fakat gece park ederken özellikle kışın yan aynalar biraz sıkıntılı az goruyorsun. cami acmak zorunda kaliyorsun. Ziebart'a yaptırmistim. Kaliteli bi firmada yaptırılan film görüş acısını engellemiyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2014, 20:00:04 »
Eyüp abi acaba akşam vakti arabanın içinden dışarısını gösteren fotoğraflar çekip bizimle paylaşabilir misin ? özellikle arka cam zahmet olmassa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 11, 2014, 21:14:17 »
Eyüp abi acaba akşam vakti arabanın içinden dışarısını gösteren fotoğraflar çekip bizimle paylaşabilir misin ? özellikle arka cam zahmet olmassa

Bende önce bütün arabama komple 2 numara film yaptırdım.Geriyi görmek cok problem olmuyor arkanızdan gelen aracın farları yanıyorsa eğer.Fakat yanları göremez oldum 2 numara film ile gece giderken bakıyordum bi anda yanımda araba var bi kaç kere böyle oldu.Onun haricinde dış dikiz aynalarından geceleri neredeyse bir şey göstermiyor 2 numara filmler zaten park ederken camı açmadan hiç bir şey anlayamazsın.Bunun üzerine ön kapılardaki filmleri söktürüp 1 numara taktırdım.

Şuanda aracımda ön kapılar 1 numara arka cam ve kapılar 2 numara bu hali en ideali.Hem aileniz arkada yolculuk ettiği zaman güneşten daha fazla yalıtılmış hemde aracınızın arka kısmındaki yolcuların dısarıdan görünürlükleri azalmıs oluyor.
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 11, 2014, 21:20:40 »
ön cama kesinlikle yaptırmayın arkadaşım muayneden kaldı ön cam yüzünden:)
bizzat trafikçi arkadaşımla konuştum 3 numaraya kadar müsade ediyorlarmış ama 3 numaradan koyusunu yakalarlarsa vay haline arkadaşın :)
Numara kriteri yok polisin insafi var  yanlis yonledirmeyin muayyaneninde cam filmiyle bir ilgisi yok 3 numarada gecer 5 numarada  hafif kusur yaziyor on camda filmli gecer mi bilmem ama gecen sene on cami kirmizi filmli bir honda muayyaneden gecmisti polis cevirsin  1 numara olsa bile yazar yeterki istesin ha amaci yazmak degilse ruhsatini kontrol eder yollar
Inanmamak isteyen varsa suadiye s virajina filmli arabasiyla gitsin onlar zaten cevirir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 11, 2014, 21:23:12 »
Bende önce bütün arabama komple 2 numara film yaptırdım.Geriyi görmek cok problem olmuyor arkanızdan gelen aracın farları yanıyorsa eğer.Fakat yanları göremez oldum 2 numara film ile gece giderken bakıyordum bi anda yanımda araba var bi kaç kere böyle oldu.Onun haricinde dış dikiz aynalarından geceleri neredeyse bir şey göstermiyor 2 numara filmler zaten park ederken camı açmadan hiç bir şey anlayamazsın.Bunun üzerine ön kapılardaki filmleri söktürüp 1 numara taktırdım.

Şuanda aracımda ön kapılar 1 numara arka cam ve kapılar 2 numara bu hali en ideali.Hem aileniz arkada yolculuk ettiği zaman güneşten daha fazla yalıtılmış hemde aracınızın arka kısmındaki yolcuların dısarıdan görünürlükleri azalmıs oluyor.

Anladım Yunus Bey benim sıkıntım sadece arka camdan kaynaklanıyodu. Daha önce 3 numara film kullanmıştım arka taraf hiç görünmüyordu görüş mesafesi sıfırdı. Sanıyorum 2 numara arka 3 cam için ideal aydınlattığınız için teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 11, 2014, 22:29:12 »
Anladım Yunus Bey benim sıkıntım sadece arka camdan kaynaklanıyodu. Daha önce 3 numara film kullanmıştım arka taraf hiç görünmüyordu görüş mesafesi sıfırdı. Sanıyorum 2 numara arka 3 cam için ideal aydınlattığınız için teşekkürler

Bilgilendirme için rica ederim 2 numaradan sonrası körlük seviyesinde zaten.Kendi tavsiyem ön camların 1 arkaların 2 olmasıdır.
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS