0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp abi acaba akşam vakti arabanın içinden dışarısını gösteren fotoğraflar çekip bizimle paylaşabilir misin ? özellikle arka cam zahmet olmassa
ön cama kesinlikle yaptırmayın arkadaşım muayneden kaldı ön cam yüzünden:) bizzat trafikçi arkadaşımla konuştum 3 numaraya kadar müsade ediyorlarmış ama 3 numaradan koyusunu yakalarlarsa vay haline arkadaşın
Bende önce bütün arabama komple 2 numara film yaptırdım.Geriyi görmek cok problem olmuyor arkanızdan gelen aracın farları yanıyorsa eğer.Fakat yanları göremez oldum 2 numara film ile gece giderken bakıyordum bi anda yanımda araba var bi kaç kere böyle oldu.Onun haricinde dış dikiz aynalarından geceleri neredeyse bir şey göstermiyor 2 numara filmler zaten park ederken camı açmadan hiç bir şey anlayamazsın.Bunun üzerine ön kapılardaki filmleri söktürüp 1 numara taktırdım.Şuanda aracımda ön kapılar 1 numara arka cam ve kapılar 2 numara bu hali en ideali.Hem aileniz arkada yolculuk ettiği zaman güneşten daha fazla yalıtılmış hemde aracınızın arka kısmındaki yolcuların dısarıdan görünürlükleri azalmıs oluyor.
Anladım Yunus Bey benim sıkıntım sadece arka camdan kaynaklanıyodu. Daha önce 3 numara film kullanmıştım arka taraf hiç görünmüyordu görüş mesafesi sıfırdı. Sanıyorum 2 numara arka 3 cam için ideal aydınlattığınız için teşekkürler