0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazın geldin araba yürümüyor şimdi yürümüyor ahmet abiydin arabayı yürütene kadar dede olursun abi dedeyle roll yapmam ben Yav bırak abi benim de bakıma 1000 km kaldı 10/60 var bende hem geçileceğini anladın ya hemen yan çiziyosun
Yazın gelmedim laa araba ankara görmedi
yok çok şükür geçilmekten korkum yok olmıcak işe korkmam ben ama farkettiğim bi durum var içim rahat değil sadece. çok sıkıştırmak istemiyorum biraz abartı titiz adamım biliyorsun.ay başını bekliyorum bakıma gidicem
Yazın geldiğinde konuştuğumuzu bahsetmiştim aslında yanlış ifade etmişim kendimi Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 23:48:58Sonrada benim bakımım gelir abi bak demedi yeme ya da 5/40 koyar lastiklerden sonra roll e tam hazır olurum
5w40 yerine 10w40 derim ben ama yapmıcan biliyorum oyüzden sen bilirsin. bana farketmez seçkin biliyorsun tam hazırkende olur hazır değilkende olur ama benim bi kaç bakımı yaptırmam lazım sıkıştırmadan önce içim rahat etmez yani
Roll konusuna gelince arabanizdan sogursunuz bence bana bulasmayin
Acik tehdit
Bugun baya sıkıştırdım hala etksindeyim 2.vites kesiciye girdim arkadas telefonu disariya cikardi dusuyorudu
İnstagramda gördüm evet
Ondan sonra bir el freni vardi kufur var diye atmadim (konu ogun abinin diye dagitiyorum )
İyi makara olurdu
Abi bugun baktim yag kagidina 10w40 diyo uygun mu sence 89 binde 80 binde degismis yag bu km icin iyi mi hic anlamiyorum yagdan
Çak 5W-30'u, araban benzinli zaten OKAN.
Abi kagitta bu yaziyodu peder yaptiriyo bidahaki bakima bende onla gitcem ne ayak bunlar anlamadim 5w30 olmasi lazimken niye 10w40 koyuyorlar ki
Herkes kafasına göre, gelişi güzel... "Kafam rahat olsun, yağ eksiltir falan uğraşamam" diyen ustalardan kaynaklanan bir problem, çak 10W-40'ı geç. Yoksa arabalarımızın yağı 5W-30. Ben 5W-30 ile 8000 KM yaptım değiştirdim, yağı eksiksiz geri aldık. Tekrar 5W-30 koyduk ve yağı koyalı 2500 KM oldu, yağ olduğu gibi duruyor, eksiltmesi de yok.Devirlenmesinden sesine kadar herşey değişiyor.
Tamam abi ustada tanidik yani babamin arkadasinin babasi az kaldi bakima gittigine soyliyimde 5w30 koysunlar marka ne diyosun peki
Usta bilirkişilik yapıp 10W-40 diye diretirse kullanma kılavuzunu göster.CASTROL veya MOBIL1 kullanabilirsin, ikisi de kaliteli yağ, hangisini bulursan.Benim CASTROL'den yana bir şikayetim yok.
5w30 kullanirsam ne farki olur 10w40 tan sesi falan degisir mi ?