0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle iyi geceler.Ilk defa 1ayi gecirdik ve artik resmi bir sekilde el atip ilgilenmek gerekiyor sanirim.guncel bulusma tarihi 26aralik olarak tutmayi düşündüm ama teklifleri degerlendiririz.ama hepimiz ayarlamaya calisalim biliyorum yogunuz yoruluyoruz ama bulusmalardan nekadar keyif aldigimizi solemeye gerek duymuyorum Gene herseyden arinalim bi rahatlayip muhabbetin dibini gorelim beyler konu acilmistir devami gelsin guncel liste tarih vs konusmaya basliyalim
Allah'tan bir mani olmazsa ordayim
Ankarada olsamda bende gelsem keşke
yolun duserse bi gun biliyorsun
uzun zamandır yoğunluktan dolayı katılamıyordum. tarih yaklaştıkça daha net olur ama bu sefer katılmak istiyorum.
Arkadaslar adini koymadikca uzucak gidicek ogrenci arkadaslarimizin programi daha önemli herkes bi final programini yazsin yada dusunsun ve bi tarih solesin o tarihe gorede guzel bi ayarlama yapmaya calisayim herkezle konusarak bendedigim gibi tarih temsili bi tarihti tum tarihlere acigim.konusalim ve noktayi koyalim derim ben.Mesaj Birleştirildi: Aralık 11, 2014, 00:10:39Ayin 19u dendi.baska tarih soleyen dusuncesi olan uymayan bos oldugu tarihi solicek diger arkadaslar nerde ankara duruldu bakin kış geldi diye. herkez bi elini hafiften tasin altina soksun gencler
fazla kıskandırmayın sokaktakileri:)