Gönderen Konu: Multimedya sistemleri montaj marka ve mekan önerileri  (Okunma sayısı 1328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Multimedya sistemleri montaj marka ve mekan önerileri
« : Aralık 09, 2014, 15:13:47 »
arkadaşlar araç için multimedya sistemleri montajı yapabilecek mekan, usta, firma önerileri için böyle bir başlık açmayı uygun gördüm. ben aracıma uygun olan ürünü buldum aslında. hatta servisten fiyatta aldım ama çok pahalı geldi.
bu;

http://www.necvox.com.tr/NECVOX-DVN-P-1049-SUPERB-RAPID-FABIA-ROOMSTER-PLATINUM-NAVIGASYONLU-MULTIMEDYA_184.html#0

ürün için 2.300 tl istediler. piyasada aynı ürünü 1.500 takanlar var. arada 1.000 tl gibi ciddi bir fark söz konusu. montaj ile alakalı bana tavsiye edeceğiniz bir mekan var mıdır. mümkünse tecrübe eden. temiz işçilik arıyorum. abim kendi aracına bir ürün taktırmıştı hemde bu kadar teferruatlı da değil. ben şahsen işçiliğini beğenmedim. hem pasaklı çalışmış hemde sonradan bir arıza çıkmıştı. neyse sonuç olarak ürünü zaten az çok biliyoruz. istanbul mümkünse avrupa yakası özenli bir usta arıyorum. anadolu son çare. şimdiden teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Multimedya sistemleri montaj marka ve mekan önerileri
« : Aralık 09, 2014, 15:13:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '15
  • 787 kere teşekkür etti
  • 155 kere teşekkür edildi
Ynt: Multimedya sistemleri montaj marka ve mekan önerileri
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2014, 15:36:54 »
ben ümraniyede oturuyorum burada birçok yer var sanayi tarafında ama en kaliteli iş yapan yer kaminari park gibi duruyor face de falan yaptıkları işlerin resimlerini koyuyorlar ama dediğim gibi yakından görmek lazım yada yaptıran biri bilgi vermesi gerekir işçiliği hakkında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2014, 15:39:34 »
Kaminari parkı bende duymuştum, ancak 2300TL'lik ürün çok pahalı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2014, 15:58:39 »
aynen. tecrübe daha isabetli oluyor bu gibi konularda. her şeyi geçtim benim için temizlik çok önemli. helede arabanın direk içinde çalışılacak bir konuda. bakalım belki tecrübesini paylaşan biri çıkar. illa olmuştur böyle bir sistem yaptıran.
o 2.300 tl muhabbeti de işçilik dahil. sipariş ediyorsunuz ertesi gün ürünü temin ediyorlar aynı gün içerisinde de montajını yapıp teslim ediyorlar. geri görüş kamerası falan dahil fiyatı. ama yine de çok pahalı. ben araştırdım bir çok firma 1.500 e işi bitiriyor ama işte nedir ne değildir insan güvenemiyor. söylediğiniz firmaya bakacağım ama. işini iyi yapsın da anadolu yakasına da geçeriz sıkıntı olmaz allah ın izniyle.