0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkes 5-10 lira atsa hallederiz herhalde? moderatörler bir kampanya başlatamaz mı?
Ahmet öğretmenim ben Balıkesir Tıp Fakültesindeyim. Bu konuyu okulda arkadaşlarım ve hocalarımla paylaşıcam. Elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışacam. İnşallah bir projeksiyon sağlayabiliriz sizlere.
bence siz IBAN numaranızı paylaşın direk. göndermek isteyen göndersin.
Bence öğretmen arkadaş kendisini direk ibanını vermesin zira 657 sayılı kanun açısından kendisi hakkında sıkıntı çıkartılabilir. Çünkü yardım toplamak için memurun bulunduğu ilin valisinden olur alması gerekiyor. En iyisi forumda diyelim admin adına para toplanıp forum olarak bu alet alınıp okula teslim edilirse çok iyi olur. Hem forum adına güzel olur hem öğretmen arkadaş sıkıntı Yaşamaz hem de miniklere güzellik yapılmış olur. Nacizane... :Saygı:
birşeyler yapılacaksa bizleri de eklersiniz benide benide ellerine sağlık yasin allah razı olsun
Böyle bir konuda elimizden geleni yapmazsak o zaman elimizdeki imkanların ne anlamı kalır. Benim cebimde bir projeksiyon makinesi parası eden telefon varken 20 tane çocuğun eğitimi bu cihazla daha güzel olacakken ben bunu yapmazsam bu ayıp bana bi ömür yeter de artar Oktay abi