0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kontak kapalı iken içerdeki düğme ile kapatamazsınız.
+1 , advance modeline sahibim. Kontağı kapatırsanız aynaya elektrik gitmiyor, cam açma-kapama da böyleydi fakat modulü takınca artık kontaksız da açılıp kapanmaya başladı. Uygun modül var ise kapıları kitlediğinizde bile kapanabilir. Hatta bilen varsa paylaşırsa güzel olur.
Çinden 9 dolara ayna kapatma modülü almıştım. Direk 12V bağlı olduğu için kontak kapalıyken açma kapatma işlemi yapılabiliyor.
Gördüğüm kadarıyla bu işten anlıyorsunuz. Bildiğiniz üzere Life donanımında otomatik katlanan aynalar yok. Serviste sonradan yaptırmak istersek maaliyet ne kadar olur? Teşekkür ederim.
Hocam benden çok daha bilgili arkadaşlar var ayrıntıları onlar görürse cevaplayacaklardır, fakat life da olsa ön camlarınız elektrikliyse uygun modülle sadece ön camlarınız kumanda edilebilir.Link ve ayrıntı alabilir miyiz mümkünse.
Umut Bey, arkadaş aynalar için söylüyor. Elektrikli camlar için kaldırma modülü her halukarda olur.
Ben kocaeli kaya servisinde ayna kapatma modulu taktirdim 150 tl ayrica cam kaldirma da taktirdim o da 200 tl servis garantili kumandadan kilitleyince aynalar ve camlar kapaniyor araci calistirmak icin kontagi cevirdiginizde yan aynalar aciliyor
merhabaLife donanımda aynaların da değişmesi gerektiğini söylemiştir servis...selamlar...
Çinden aldığım modülün linki.http://www.aliexpress.com/item/Side-View-Mirror-Folding-System-Intelligent-Auto-Side-Rear-View-Mirror-Folding-Closer-Parking-Alarm-System/1195344340.htmAynalar elektrikliyse yani içeriden butona basılarak aynalar kapatıp açılabiliyorsa takılabilir. Montajı çok kolay 15 dakika kadar sürdü (5 dakikası ayna soketine ulaşmak )