0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar benim aracım 1.33 2013 model Auris bu modelde sis farı bulunmadığı için sis farı araştırması yaptım yanlız servis fiyatı 650 tl. çok yüksek piyasada aradığım zaman bulamadım çıkmacı da ancak bulabildim oda benim sis farı yerinde duran kapakları alırsa 350 tl. almazsa 400 tl. takma ücreti yok içinde dışarda taktırıcam buda ayrı para taktıran yada uygun fiyata alan arkadaşların yardımlarını rica ederim.
Merhaba malesef eski auris ler ile uyumlu değil. Hemen hemen her yeri aradım hepsiburda yada diğer sanal pazarları ama malesef bulamadım. Tek çare yurt dışından getirmekte kalıyor gibi gözüküyor. Yada fiyatının düşmesini beklemek gerekiyor.
2013 diye belirtince yeni Auris diye algıladım
Ben de öyle anladım ama eski kasa 1.33 comfort ta da sis farı standart değil miydi? 2012 için ise;http://www.karakaslarotoyedekparca.com/toyota/auris/auris-2007-2012/aydinlatma-yedek-parca
Bende standart diye biliyorum hatta Yasinin aracı 1.33 onda vardı sis farı
Merhaba,Aracım yeni kasa 2013 model eski kasa değil sanırım yanlış anlaşıldım.
Dostum çok para arabayı alırken bayiyi çok sömürdüm park sensörü,kauçuk paspas,çelik jant derken bunu alamadım.Artık paraya kıyıp alacağız yada düşmesini bekliycez.