Gönderen Konu: TOUCH 2 Radyo Ayarları  (Okunma sayısı 6191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
TOUCH 2 Radyo Ayarları
« : Aralık 08, 2014, 05:29:59 »
Merhaba,

Toyota Touch 2 Ekranında Radyo ile ilgili FAVORİLER - LİSTE - MANUEL menüsü ile ilgili sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde alıştığım eski corolla'mda radyolarda FM1-FM2-FM3 listelerinde hafızadaki 6 adet istasyon arasında geçiş yapmaktı.

Yeni tiplerde benim alışamadığım LİSTE kısmında 8 adet sayfada 6'şarlı liste ile 48 tane sıralanıyor, fakat buraya KAYIT yapamıyorum.. FAVORİLER kısmına ise sadece 6 adet kayıt yapabiliyorum, burada tek sayfa var. İsterseniz sorularımı tane tane sorayım bilenlere,

1 - FAVORİLER'e sadece 6 adet mi kayıt yapılabiliniyor ?
2 - LİSTE kısmına 48 kanal arasına nasıl kayıt yapılıyor ?
3 - FAVORİ ye kayıt yaparken, RDS sistemi o sırada ekranda ne görüyorsa kayıt ismi olarak onu atıyor, Radyo kanalının ismini uğraşmadan nasıl atayabilirim ? Örneğin Elle giriş ya da başka bir ayar var mı ?

Özet yorumum herşey gelişiyor tamam ama bu touch 2 radyo kısmı olmamış sanki, kocaman ekranda istediğim sadece başlık olarak İSTASYON İSMİ, alt satırda RDS ten gelen TEXT yazısı ve belki bu istasyon grubu (Müzik, Spor, Haber gibi) bunu yapamamışlar haksız mıyım ?

Selamlar
Önder

Toyota Club Türkiye

TOUCH 2 Radyo Ayarları
« : Aralık 08, 2014, 05:29:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '14
  • 31 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ynt: TOUCH 2 Radyo Ayarları
« Yanıtla #1 : Ocak 10, 2015, 20:24:04 »
Evet arkadasım 6 adet favori girebiliyorsun
Favori listesinde kullanım anında rds verisi neyse o sekılde yazılar degısıyor veri yayını yoksa yazılar sabit kalıyor
Liste bolumu dinamik oldugundan sen bisey yapmıyorsun devamlı tarıyor ve guncelleniyor
Manuel bolumu zaten klasik radyo mantıgıyla calısıyor

fazla ugrasmasınlar yola baksınlar demisler :D  akıllı telefonlar kadar kurcalayamıyorsun
2014 Corolla Touch (navisiz :( ) 1,6 Manuel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 11500
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Ynt: TOUCH 2 Radyo Ayarları
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2015, 21:55:53 »
Merhaba,

Toyota Touch 2 Ekranında Radyo ile ilgili FAVORİLER - LİSTE - MANUEL menüsü ile ilgili sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde alıştığım eski corolla'mda radyolarda FM1-FM2-FM3 listelerinde hafızadaki 6 adet istasyon arasında geçiş yapmaktı.

Yeni tiplerde benim alışamadığım LİSTE kısmında 8 adet sayfada 6'şarlı liste ile 48 tane sıralanıyor, fakat buraya KAYIT yapamıyorum.. FAVORİLER kısmına ise sadece 6 adet kayıt yapabiliyorum, burada tek sayfa var. İsterseniz sorularımı tane tane sorayım bilenlere,

1 - FAVORİLER'e sadece 6 adet mi kayıt yapılabiliniyor ?
2 - LİSTE kısmına 48 kanal arasına nasıl kayıt yapılıyor ?
3 - FAVORİ ye kayıt yaparken, RDS sistemi o sırada ekranda ne görüyorsa kayıt ismi olarak onu atıyor, Radyo kanalının ismini uğraşmadan nasıl atayabilirim ? Örneğin Elle giriş ya da başka bir ayar var mı ?

Favoriye kayit yaparken RDS de ustte ne gozukuyorsa onu aliyor.Radyonun isminin gozukmesini bekleyin.Kayit yapmak istediginiz numaraya uzun basin.Yakalayamazsaniz tekrar deneyin oluyor.

Özet yorumum herşey gelişiyor tamam ama bu touch 2 radyo kısmı olmamış sanki, kocaman ekranda istediğim sadece başlık olarak İSTASYON İSMİ, alt satırda RDS ten gelen TEXT yazısı ve belki bu istasyon grubu (Müzik, Spor, Haber gibi) bunu yapamamışlar haksız mıyım ?

Selamlar
Önder
2014 Corolla 1.4 D4D Advance