Low is good
herkes alcaltmak ister siz yukseltmek istiyosunuz ,amortisor degistirin belki sonuc degisir
Oraya buraya ön tapon sürtmese uğraşmaya gerek yok. Ama ön tamponu 2 kere düzgün dursun diye düzeltim. 3. de hanım kaldırıma taktı geri çılarken tampon komple çıktı yerinden gene düzeltip taktım monte ettim. Sitenin önünde yattım yere tekerleğin arasına sıkışan ön teker davlumbazını yerinden kurtarana kadar göbeğim çatladı. Şehirlerimiz PC oyunu gibi tuzak dolu.
Ön süspansiyon yumuşadı. Tahta gibiydi resmen. Tamam yumuşatmayı başardık.
Yüksekliği ya kabül edeceğiz yada araştırmaya devam.
Avrupa sitelerinden bakıyorum teknik özelliklere yerden yüksekli 150 mm diyor. İyi de zaten 150 mm var bizimkinin yüksekliği de. Öyle ise bu benzinli modeller niye at gibi yüksek duruyor. Türkler AT sever diye buraya yüksek model yollamışlarsa onların yayından aldım taktım bizimki iyice çöktü

Süspansiyonda parçalar orijinal olmasa anlarım da bu ne iş böyle anlamadım yau.
Mesaj Birleştirildi: Aralık 13, 2014, 22:58:12
en güzeli air ride yaptırın kurtulun 
Bir araştırayım bu nedir bakalım olabilir de yani çözüm olacak sa neden olmasın.
Mesaj Birleştirildi: Aralık 13, 2014, 23:16:56
Türkçe kullanma kılavuzu yada verilerde aracın yerden yüksekliği belirtilmemiş. TR de ne yaptıkları belli değil.
Mesaj Birleştirildi: Aralık 13, 2014, 23:31:35
Benim alçak kalıyor diye çıkarttığım yayları benzinliye taksak ne olur acaba

Herhalde tam leylek olur

Bu ne ya sinirimi bozdu bu toyota benim. elime geçirmiyim sorarım bu ne diye

Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2014, 18:32:57
Yol tutuşunda viraj dengesinde özelliklerinde bir tık azalma oldu. Belki de daha çok tık azalma vardır ben hızlı sert kullanmadığım için anlayamamış da olabilirim.
Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2014, 20:29:46
Öğlen mahalle arasında yolda küçük bir dalma vardı. Tabii farketmedim. Girdim çıktım ön tampon caarrşşş etti. hemen inip baktım. Bir sorun yok. Allahtan karlık kısmı esniyor. Az önce de kapalı otoparka girdim. dik inişten düz zemine inerken ön tampon karlık kısmı faşş diye yavaşça zemine sürttü. İyice yavaş inmesem tampon orda kalacaktı.
Herhalde eski yaylarımı takacağım gibi görünüyor.
Benzinli yüksek diye onun yaylarını taktım ama iyice alçak oldu. Aynı olsa yine yumuşaklığından kabül edeceğim ama olmaz böyle.