0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım hiç biri. Arayıp tarayıp 45.000,00 TL'ye boyasızını bulurdum.
Yapmayın etmeyin Artık mukayese edecek kafa kalmadı bende.Takasa gireceğim için bu iki opsiyon dışında seçeneğim yok maalesef.İkisi arasında bir oy kullanırsanız sevinirim
moralini bozmak istemiyorum ama yüksel kardeşime katılıyorum hiçbiri.aramaya devam ederim.
illa birini seçeceksem biraz yorgunum ama 2.si derim.fakat tavsiyem kendi aracınız kadar temizini bulmadan ya da yakını temizlikde bulmadan karar vermeyin derim.en azından 2.sinde değişen yok
Tesekkurler.Yarin tekrar gidip netlestirecegim insallah.artik hangisi kismetse,cunku karar verebilmis degilim
Selamlar,Bugün 2 adet Auris test ettim.Kısa bir konu danışmak istiyorum:İki araç da 2012 model, 1.6 Benzinli Comfort Extra Tam otomatik.İki araçda yetkili servis kayıtlı, yetkili servis harici işlem görmemiş, aşağıdaki hasar onarımlarıda yetkili serviste yapılmış(ekrandan gösterdiler ).Sadece aşağıdaki değişkenler mevcut.1.araç, KM: 39000.Bagaj kapısı değişik, sol arka çamurluk boyalı.3500 TL hasar kaydı mevcut.Fiyat 40000 TL2.araç, KM: 12000 Sol arka kapı ile sol arka çamurluk boyalı.Değişen yok.Fiyat 44000 TLTahmin ettiğiniz gibi sorum, 4000 TL fark vermeye değer mi?Şu an 40000 TL bile bütçemin bir tık üzerinde, yani 4000 TL lik bir farka tahammülüm yok aslında.Ama gerçekten değer mi?Siz olsaydınız tercihinizi hangi yönde kullanırdınız ve neden?Haftabaşında anlaşmayı yapacağım için fikirleriniz beni aydınlatacaktır.
Direksiyonun başına geçtiğinizde hangisini en az borç ve kaygı ile kullanacaksanız onu tercih etmenizi tavsiye ederim.