0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten çok ilginç, demek ki kasko şirketleriyle ortak sunucuları var sistemden bakıp ona göre çalıyorlar (:
Touch ekranı var ama onun da peşine düşerler mi ?
Eğer orijinal ekran ise calsa bile başka bir araçta o ekranı calistiramayabilir.
Orjinal alarm taktirsaydiniz bile o yanip sonen isik olmiycakti o yanip sonen isik eskide kaldi direksiyon kilidini aracinizi park ettikten sonra direksiyonu cevirin kilitlencektir direksiyon zaten aracinizin kaskosu varsa eğer çalamazlar o konundada icinizi ferah tutun çunku hirsizlarin bi sistemi falan var kaskolu araçlari calmiyorlar bunuda nerden ogreniyorlar bilmiyorum ama is bu sekilde yuruyo gecen arkadasimin komsunun arabasini caldilar kaskosu yok halbuki calinan araba 2004 megan arkadasimin arabasida 2006 megan ayni ve 3 tane kapida ayni araba var arkadasiminki ve diger arac kaskolu umarim iciniz rahatlamistir
O kilitlemeyi zaten yapar her türlü, bunun için direksiyonu sonuna kadar çevirmenize gerek yok immobilizer sistemini yaparken düşünmüşler zaten.
Nasil yani kapilari kitleyince direksiyon kilisi calisiyo mu diyosunuz
anahtarı çıkardığınız andan itibaren direksiyonu döndürmeye kalkarsanız bir noktada kitleniyor. sabah işe giderken koltuğa oturup anahtarı takmadığınızda bir deneyin azıcık döndürmelerde kitlenmiyor ama biraz fazla döndürdüğünüzde tık der ve direksiyon kitlenir. immobilizer chipi okuyasıya kadar da ne motor ne direksiyon çalışmaz.sustalı anahtara döndürmüştüm bir ara, çip modülün içindeyken sustalı anahtar kontağa uzak kaldığından araç okuyamıyormuş çipi. acemilik hem motor çalışmıyordu hem de direksiyon dönmüyordu.
Aynı şeyden bahsediyomusuz
Öyle de demek istediğim aracı her istop ettiğimizde kitlenmesini sağlamak için döndürmeye gerek yok, hırsız gelirse zaten döndürmeye çalışır tık edip kitlenir
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu immobilizer olayını aktif etmek için yapmam gereken herhangi özel birşey var mı ? Radio frekansı veren kilit sisteminden kapıyı kilitliyorum, kapıları ve camları bagajla birlikte şöyle elimle bir kontrol edip gidiyorum.