0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyalet hükumeti en azından işsiz kalanların istihdamı ile ilgili olarak gerekeni yapacakmış.Ne güzel?Aytaç bey gazetecilik mesleği ile ilgili bir alakaniz var mı acab?
Burdan Opele geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onların planı vadır tr ye fabrika açıp 750 liraya eleman çalıştıracaklardır kesin.
Tr işçilik maliyeti olarak cazip ülke sınıfında degil.Belki çalışanın cebine az para giriyor olabilir. Ama sigorta idi, vergisi idi derken birim işçilik maliyet birçok ülkeyi yakalıyor maalesef.
Doğru, Opel'e de Çin yolu gözüktü galiba.
Olabilir.Sonuçta Toyotada Çinde 5. fabrikasını açtı.Ve iç pazarı sadece doyuramıyor.
Hayır yok.
çok şaşırtıcı. koca opel kapanıyor. AlıntıOtomotiv sektöründe çalışanlar öyle azımsanacak kadar düşük maaş alındığını sanmıyorum.Zaten üretim maliyetleri de sadece işçiden ibaret değil.Zarar etmeyen bir fabrikayı kapatmakta mantıksız olur...
Otomotiv sektöründe çalışanlar öyle azımsanacak kadar düşük maaş alındığını sanmıyorum.Zaten üretim maliyetleri de sadece işçiden ibaret değil.Zarar etmeyen bir fabrikayı kapatmakta mantıksız olur...
Desenize binallilecek araba olarak bir mercedes kaldi :S
Hay Allah mercedese kaldık yani ))))))))))))
Mali abi Audi açık hala!!!