0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim dizel 2014 corolla aracım var 3000km deyalnız şöyle bir problemim var yani bu bir sorun mu problem mi bilmiyorum ama bi önceki nesil aracımda bu bahsedeceğim ses yoktu aynı araçtı çünkü sadece bi eski kasa idiaracımda ilk çalıştırmada marşa bastığımda marş çok güzel bir şekilde alıyor hiç bir sorun yok fakat böyle saniye bile değil belki ama çok ufak bir ses duyuryorum hani şuna benzeteceğim sesi metal bir pervane düşünün o pervanenin sadece bir kanadı saniye bile değil sadece bire kere bir yere çarpıyormusş gibi bir ses var çın diye bir ses kontağı kapatıp tekrar çalıştırınca o ses yok oluyor aradan 7 -8 saat geçince yine ilk çalıştırmada yapıyor ama bu soğuktan mı sıcaktan mı anlayamadım bu olay başına gelmiş bir arkadaş var mı acaba ?
şöyle bir ses sanki bir pervane tek seferlik tın diye ses yapıyor cırtlama sesi değil yani bunu duymak çok dikkat gerektiyior çoğu arkadaşım duymadı ben aracı tanıdığım için duyuyorum beninm 2010 model corollam vardı onda marş motorunu kitliyorud ne kadar marş yaparsan yap sıkınıt olmuyordu bunda denedim cırt etti demekki öyle bir mekanızma yok 2014 model corlloda sanki bu sistem olarak biraz geriye gidilmiş gibi geliyor yani kalite ddüşüyor
hayır ikinci kera yapınca sorun yok ancak 10 saat geçerse oluyor galiba yağı kalın geliyor
ya ses sorun değil de ileride bu durum parçalar için problem yaratmasın korkum o sadece
çok sert bir şekilde bir çukurdan geçtim dikkat ettim ondan sonra olmaya başladı ama ikinci kere marş yapınca o ses yok dedğiiz gibi metal soğudugundan mı ısındığından mı anlayamadım ama umarım çok büyük bir sorun yaşatmaz tek korkum bu