0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@YUNUS EMRE ANDAÇ (31887) ve @Seyfi Kılıç (30771) ,Fotograflı ve çok uzun mesajlar alıntı yapıldıgında hem sayfa gereksiz agırlaşıyor.Hemde sayfada kirlilik oluyor.Bu konuda alıntının ihtiyaç durumunu iyi degerlendirmenizi rica ederiz.
Merhaba ben ilker, Toyota corolla otomatik almayı düşünüyorum, tam otomatiklerin yakıt değerinin yüksek olması benim düşündürüyorduyarı otomatiklerde sorunlar olduğunu okudum eğimli yollarda çıkmada problem sıkışık trafikte şanzumanın hata vermesi vs siz zaten biliyorsunuz bu bilgileri toyota servisinde motor ustası olan bir tanışım yarı otomatiklerdeki bu sorunun 2007 ve altı modellerde olduğunu 2008 ve sonrasında yarı otomatiklerde ise bu sorunların olmadığını söyledi güvenle alabileceğimi söyledi ayrıca yarı otomatik dizellerde ise yağ eksiltme sorunun olduğunu söyledibu araçları kullanan arkadaşları birkaç sorum olacak,1.) yarı otomatik 2008-2009 benzinli corolların bu tanışımın dediği gibi otomatikleri sorunsuz mu? 2.) yarı otomatikler ayrıca tam otomatik gibi kullanıyor mu3.) 2008-2009 yarı otomatiklerin vites geçişleri sıkıntılı olarak hissediliyor mu şehir içinde4.) 2008-2009 yarı otomatiklerin eğimli yollarda çıkarken çok bayılıyor mu5.) 2008 elegant modelinde eğimli yolda kalkarken geri kaçırma durumu ne?6.) 2008-2009 yarı otomatiklerin şehir içinde ankara trafiğinde yakıt değerleri nedir, toyota corolla alacağım daha önceki arabalarımda gülmedim sıkıntısız bir araç almak istiyorum, lütfen bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim )))