0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önerim cama pasta yerine linkteki ürün olur:http://www.detailingdukkani.com/urun/gtechniq-g5-water-repellent-coating-for-glass---100ml_1408.aspx?CatId=276
Sararan farları diş macunu ile ovunca güzel bir görüntü yakalanıyor diyorlar. Deneyen oldu mu hiç?
Abi 10 liraya aldığım pasta da beş aşağı beş yukarı aynı işlevi görüyor 6 ay önce attım hala suyu kaydırıyor yeterli şekilde. 10 liralık pastayı sonuçta boyaya sürmüyorum cama sürüyorum ve bence ucuz. Sizin ürün profesyonel fakat düşündüğümde daha pahalı ve aldığım faydayı maksimize etmiyor fiyatı da işin içine katınca tabi sizin ürünü her kullanışta cama 10 ml kullansak 5 ay gidiyor demiş 50 ay eder 2 yıl gibi bir şey oluyor pasta da hesap ettiğimizde 2 yıl gidecek gibi duruyor o da 5 ay rahat gidiyor o yüzden pastanın cama zararı yoksa ben pastaya devam diyorum nacizane. hatam varsa affola
Pasta cami cizebilir. Cunku arac cami normal camdan farkli, sertligine bakmak lazim.
Bir bilgi de benden gelsin.. özellikle yaz aylarında ağaç altında bırakılan araçlara reçine damlar. ufak ufak olup sertleşip kuruyunca çıkmaz çıkarmak için kazımayı denersiniz hem boyaya zarar hem bitmez o iş tek tek yüzlerce damlayı çıkarmak. çözüm basit.. el temizleme jelleri var. bunu uygulayarak reçineleri hemen çözerek temizleyebilirsiniz. işin sırrı aslında isopropyl alkolde bulabilirseniz litresi 10tl yi geçmez. bu alkol boyaya plastik aksamlara vs. matlaştırmadan zarar vermeden reçineleri çıkartır..
benim çmurluklarda bayağı zift var. Zifr çıkarıcı alacaktım. Ama sana yağı bana mantıklı geldi. Acaba boyaya zarar verir mi çok bekletince
Yaza doğru aracımın motorunu kendim temizlemek istiyorum. Bunun için sadece wd-40 ve pislikleri almak için bez yeterli midir arkadaşlar? Bir de motorun üzerine wd-40 sıkılmaması gereken yerleri var mı yoksa tereddut etmeden her yerinde kullanabilir miyiz? Bunun yanında balata temizleme spreyini de kullanabilir miyiz kir yağ pas sokucu olarak motorda?
Hgs etiketinin kalıntısı nasıl çıkarılır?
...- Parke temizleyiciden 1 damla kovaya koyar bezle aracınıza sürdüğünüzde aracın parladığını göreceksiniz..
Beyaz renk araclarimiza daksil ile rötuş yapılabiliyor