0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birazda tebessüm gerek tabi
feyyaz beyin tavsiyesi iş görür gibi geliyor bana.
Araç zaten şantiyede yatıyor. Ayda 1 yada 2 kez çalıştırıyorum 3 ayda bir izne gitmezsem uzun yol yok
şantiyede yaatıyorsa hortumla önce bol su tutup üzerindeki tozu pası attrın sonra sabun süngerle yıkayın derim..ama şantiyedeki su kuyu suyu ise kirece dikkat:)
cam suyuna piyasada satılan mavi antifirizli sulardan mı koyalım yoksa würth ün veya sonax ın küçük pembe şişelerde suları var. onlardan mı koyalım?
Bu arada araçlar yüzünden çok fazla canlı zarar görüyor maalesef. Bir sürü mühendis, bilim adamı, iş adamı vs vs toplansa ve bir tane böcek(gerçek anlamında) yapın dense, yapılamıyor. Küçücük böceğin içi bir sürü teknoloji dolu.Küçücük böceğin içi bir sürü teknoloji dolu.Küçücük böceğin içi bir sürü teknoloji dolu.
Açılmayan bijona -hemde kamyon bijonu- kola dökülerek açıldığını biliyorum. Şaşırtıcı değil mi ?
denenmiş yöntemmi?
Kışın camlara çıkan ve çamur bırakan kedileri önlemek için ve ayrıca gelen suyun akıp gitmesi için cama pasta uygulayabilirsiniz tecrübeyle sabittir Su geldiğinde özellikle araç da gidiyorsa hemen akıp gidiyor.
Bir de camlarda oluşan buğu için kalörifer açıldığında pek etki etmiyor klimayı aktif hale getirirseniz buğu hemen ortadan kalkıyor nedenini bilmesem de durum böyle
arkadaslar amerıkalı bılım adamlarının yaptıgı deneyler sonucunda bukalemun derısınden elde edılen sıvının goz rengını degıstırdıgını daha once duydunuz mu ?