0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sesi çözemedim ama kaynağını buldum abdden parça siparişini verdim (ayrı bir konuda anlattım) fakat aracımı değiştirdim ve de aldığım ürünler gümrükten geri döndü niyeyse. Bu nedenle değişimi yapamadım.
Sizi bu konuda uyarmıştım hatırlarsanız, sizin adınıza üzüldüm.
Uyarma derken Ufuk bey, hatırlamıyorum vallahi. Paypal olduğundan ve geri döndüğünün belgesi trackingde çıktığından paypal geri verecektir parayı.
Telefonda görüşmüştük konuyu, gümrük riskinden bahsetmiştim detaylıca Zaten bizim maliyetlerimizin en önemli kısmı da gümrük ve vergiler, işe sizin tarafınızdan bakacak olursak gümrük memuru kontrolü sonucu TSE kanunları devreye girmiş gibi görünüyor.İyi ki ödemeyi Paypal aracılığı ile yapmışsınız Türkiye ofisi geri dönüş konusunda gayet hızlı.
Sizlw telefonda hiç görüşmedik ufuk bey sizden alışveriş yapamadan toyota aracım gitti, satamasam bakımını yaptırcsktım nasip olmadı. Gümrük riskinden de bahsetmediniz özel mesajlaşmamızda. Neyseki sıkıntı değil paypal olduğundan. Fakat yurtdışından yasaklı mal almadım niye göre döner saçmalık bence.Döndüğü de iyi olsu aslında napacaktım o parçaları
Evet haklısınız, şimdi kontrol ettim 27.04 tarihinde mesaj ile yazmışım size, demek ki hafızam artık 30 günü tutamıyor