Gönderen Konu: 2010 Auris hakkında bir kaç soru  (Okunma sayısı 1542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '10
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
2010 Auris hakkında bir kaç soru
« : Aralık 01, 2014, 15:31:33 »
Herkese iyi haftalar dilerim  bir kaç sorum olacaktı

İlk olarak aracın ikinci sahibiyim 1 ay önce derindere den almış bulunmaktayım.Araç 2010 d4d extra comfort manuel olan versiyon km 67500 oldu aldığımda 65500 kmde idi.

Aracın garantisi devam edermi ilk sahibi olmadığımdan dolayı sıkıntı çıkar mı?
Kronik korna çalmaması , ön göğüsten ve kemerin ordan ses gıcırdaması var ona göre değişim talep edeceğim.
Ayna kırık olarak almıştım bunu başka aracın garantisinden değişim yapacaklarını söylediler garanti konusu kafama takılan büyük problem.
Ön ve arka lastik basınclarım ne olmalıdır en ideali kitapta yazan değil kullanılana daha çok uyarım çünkü.
Ortalama yakıtı daha 6,2 altına düşüremedim ne yaptıysam olmadı depoyu fulledğimde menzil 780 küsür km gösteriyor buda beni strese sokuyor 180 tl mazotla bu kadar az gitmesi can sıkıcı gerçekten.
Son olarak aracın teybini sökmeye kıyamadım ve acaba anfi çıkışı varmıdır ?

Kusura bakmayın biraz uzun oldu kafanızı şişirdim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Yakın zamanda Auris yada Toyota club olarak buluşmalarınız olucakmı katılmayı çok isterim. Maksat muhabbet :)

Toyota Club Türkiye

2010 Auris hakkında bir kaç soru
« : Aralık 01, 2014, 15:31:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 Auris hakkında bir kaç soru
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2014, 15:39:54 »
Aracın sıfır alındığındaki garantisi devam ediyorsa el değiştirmesi bunu engellemez ama 4 yıl olmuş ekstra var mı normal garanti bitmiştir. Lastik basınçlarını 32-33 civarı yapabilirsiniz. Ortalama tüketim göstergesini sıfırlıyor musunuz? sıfırlayarak şehir içi ve şehir dışı belli güzergahlarda takip edin tüketiminizi. Anfi düşünüyorsanız mevcut teybinize bağlanabilir.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2014, 15:54:19 »
Aracın sıfır alındığındaki garantisi devam ediyorsa el değiştirmesi bunu engellemez ama 4 yıl olmuş ekstra var mı normal garanti bitmiştir. Lastik basınçlarını 32-33 civarı yapabilirsiniz. Ortalama tüketim göstergesini sıfırlıyor musunuz? sıfırlayarak şehir içi ve şehir dışı belli güzergahlarda takip edin tüketiminizi. Anfi düşünüyorsanız mevcut teybinize bağlanabilir.
aynayı değiştirmeye giderken eğer devam edebiliyorsam parasını verip etmeye çalışıcam yoksa o zaman sıkıntı çünkü sırf bir ayna 700 tl . cevaplar için teşekkür ederim Aytaç bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2014, 15:55:57 »
Araç hayırlı olsun,güle güle kullan ömür :)
Araç füme, 41950 TL etiketli olansa ben bakmıştım o arabaya geçen ay..
Ben de 2 arabamı Derindere 2.Elden aldım, çok memnunum sıkıntı yok şükür ..
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2014, 16:21:48 »
Araç hayırlı olsun,güle güle kullan ömür :)
Araç füme, 41950 TL etiketli olansa ben bakmıştım o arabaya geçen ay..
Ben de 2 arabamı Derindere 2.Elden aldım, çok memnunum sıkıntı yok şükür ..
evet abim aynen dediğiniz gibi:) kronik sorunları dışında pek bir sıkıntısı yok maşallah bundan önceki sahibi kaportayı fazla önemsememiş olsada adam ediyorum yavaş yavaş aracı.son 40500 e bıraktılar sıkı pazarlıklar sonucu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '12
  • 29 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 12, 2014, 17:38:36 »
Herkese iyi haftalar dilerim  bir kaç sorum olacaktı

İlk olarak aracın ikinci sahibiyim 1 ay önce derindere den almış bulunmaktayım.Araç 2010 d4d extra comfort manuel olan versiyon km 67500 oldu aldığımda 65500 kmde idi.

Aracın garantisi devam edermi ilk sahibi olmadığımdan dolayı sıkıntı çıkar mı?
Kronik korna çalmaması , ön göğüsten ve kemerin ordan ses gıcırdaması var ona göre değişim talep edeceğim.
Ayna kırık olarak almıştım bunu başka aracın garantisinden değişim yapacaklarını söylediler garanti konusu kafama takılan büyük problem.
Ön ve arka lastik basınclarım ne olmalıdır en ideali kitapta yazan değil kullanılana daha çok uyarım çünkü.
Ortalama yakıtı daha 6,2 altına düşüremedim ne yaptıysam olmadı depoyu fulledğimde menzil 780 küsür km gösteriyor buda beni strese sokuyor 180 tl mazotla bu kadar az gitmesi can sıkıcı gerçekten.
Son olarak aracın teybini sökmeye kıyamadım ve acaba anfi çıkışı varmıdır ?

Kusura bakmayın biraz uzun oldu kafanızı şişirdim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Yakın zamanda Auris yada Toyota club olarak buluşmalarınız olucakmı katılmayı çok isterim. Maksat muhabbet :)
Benim aracımda makyajlı kasası yakıt tüketimi şehir içi 6.2lt/100km'nin altına pek düşmezbenzinli versiyonunda. Güç varsa yakıtı içmekten pek çekinmez toyota :) Aytaç beyin de söylediği gibi uzatılmış garantisi yok ise garanti bitmiştir fakat varsa garanti sahibine değil araca verildiği için garanti sıkıntısı yaşamazsınız
2012 TOYOTA AURİS 1.6 valfmatic
Tüpsüz güzel :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2014, 21:28:53 »
Benim aracımda makyajlı kasası yakıt tüketimi şehir içi 6.2lt/100km'nin altına pek düşmezbenzinli versiyonunda. Güç varsa yakıtı içmekten pek çekinmez toyota :) Aytaç beyin de söylediği gibi uzatılmış garantisi yok ise garanti bitmiştir fakat varsa garanti sahibine değil araca verildiği için garanti sıkıntısı yaşamazsınız
garantinin kesin bittiğini teyit ettim az biraz işimede geldi çünkü kendi ustama yaptırdım bakımları sıkıntısız şekilde eminim servise gitsem 600 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmam gerekirdi kaldıkı kışa bomba gibi giricek evlat ve sadece 240 tl ile:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '12
  • 29 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2014, 17:32:09 »
garantinin kesin bittiğini teyit ettim az biraz işimede geldi çünkü kendi ustama yaptırdım bakımları sıkıntısız şekilde eminim servise gitsem 600 tl gibi bir rakamı gözden çıkarmam gerekirdi kaldıkı kışa bomba gibi giricek evlat ve sadece 240 tl ile:D
Güle güle kullanın aracınızı :) Ben Erzurum servisiyle anlaşamadığım için yaklaşık 2 senedir yani aldığımdan beri oraya götürmüyorum garantiden bana hiç bir faydaları dokunmadı üstelik suçlu oldum
2012 TOYOTA AURİS 1.6 valfmatic
Tüpsüz güzel :P