Gönderen Konu: Nolcak bu dikkatsiz suruculerin hali ve neden hep benim basima gelir :(  (Okunma sayısı 1273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • samanthanın babası
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '13
  • 15 kere teşekkür etti
Yahu..  2009 yilinda 0 km aldigim i30 uma 3.gun park halinde carptilar. Ve sonraki heryil mutemadiyen park halinde hasar gördü. 4 parca boya var 3 u duran arabama carpmak suretiylen. Neyse yeni arabamda aybi kaderi paylasmam umarim diyerek . kapimin onune her parkettigimde.bugun olmaz diye dua ederken.. Cok degil aldiktan 1 ay sonra versomu ve beni uzduler:( 

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 15:54:21
Kazma bir geri vites ozurlu gore gore baka baka vurmus. Arabasinda cizik yok neredeyse. Neyseki duyarli bir arkadas bana ulasip arabaya carptigini bildirdi..
kk

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun, ilgili kişiye ulaştıysanız tutanak tutun. Çamurlukta ezilme var çektirme ile sanki düzelir gibi. Hepimizin başına geliyor bunlar. Aracı bayiden teslim alıp çıkarken kaza yapana da şahit oldum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
Çok geçmiş olsun ama tabi insan üzülmeden edemiyor. Sizin adınıza üzüldüm hocam kendi aracıma olmuş gibi  :(
'93 W124 M111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • samanthanın babası
  • 15 kere teşekkür etti
Tesekkurler Aytac bey bugun biraktim araci artik yecrubeliyiz haliyle:) ileride satacak okdygumda fiyat kiracak arkadaslara buradan seslenmek istiyorum. Artik bir parca boyam var.. Bilginize :))

Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 15:47:51
Tskler Abdullah bey
kk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Tesekkurler Aytac bey bugun biraktim araci artik yecrubeliyiz haliyle:) ileride satacak okdygumda fiyat kiracak arkadaslara buradan seslenmek istiyorum. Artik bir parca boyam var.. Bilginize :))

Ne olduğu belli, fotoğrafları saklayın durumu belgelerseniz alıcıya göre değer kaybetmez.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Aracinizi guvenli bir yere park edin herkesin basina gelebilir daha sik olan yerlere koymayin ben garajda en koseye sifir yanasiyorum mesela
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
 Geçmiş olsun, genel olarak ehliyet almanın zorlaşması gerekiyor. Park etme sorunu olup 3 araçlık yeri ortalayan, arkadaki araç çıkınca inip orayı ortalayan, park yerine sokmaktansa, kenarına bırakıp giden(düşüncesiz), bir kere daha ileri-geri yapmaktan gocunanlar çok var. Yol kenarlarında park etmeye izin verilen yerlerde araç çizgisi şart olmalı belediyelerde. Bu çizginin dışında, uygunsuz parkedene de çekinmeden ceza yazılmalı. Çünkü bu tip şeyler hata değil, duyarsızlık bana göre. Doğruyu öğrenenler bile yanlışı çok bilen sürücülerin arasında kısa zamanda bozuluyor. Bu yüzden doğru üzerine gidilmeli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • samanthanın babası
  • 15 kere teşekkür etti
Okadar guvenliki cikmaz sokak ve 3 araba yanyana park edebilir. Onca park etmis araba icinde benim aracimi bulmasi manidar sans sansizlik nasssiippp ne derseniz deyin. Ayrica basima ilkkez gelmemeside enteresan bu tesaduf degil belkide hata bende :)
kk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun.Dün otoparktan orta yaşta bir kadın çıkış yapmak için ileri geri yaparken arkasındaki beetle aracin tamponuna geri manevrada  dokundurdu inip bakmadi bile allahtan ww beetle araca bir sey olmadı kameram o anda kayıttaydı plakalarida sesli kaydetmesi icin tekrarladım.vurdugu araca bir sey olsaydı beetle üzerine elimde kayit olduguna dair not bırakacaktım.maalesef cok duyarsız insanlar var kendi araçlarına bir sey olunca veryansın ederler ama kendileri vurdularmi bakmadan kaçarlar.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '11
  • 27 kere teşekkür etti
  • 58 kere teşekkür edildi
Çok geçmiş olsun
geçenlerde forumda paylaşmıştım. Benim aracada iş yerinde çarpmışlardı. Hatta arabayı bu yılın ocak ayında almıştım ve park halinde çarpıp kaçanların sayısı 3 etti hiç biri ne gelip söyledi nede bir not bıraktı. Son çarpma baya bi canımı sıktı çarpanı bulmak için baya bi uğraştım etraftaki iş yerlerinin güvenlik kameralarını topladım sağ olsunlar hepsi yardımcı oldular. Aracın çarpılma anı, çarptıktan sonra bayanın aracını iki yan binanın önüne çekip kendi aracındaki hasarı incelemesi (kendi aracına para verdi biz gazoz kapağı ile aldık bizim arabayı) tüm kayıtlarına ulaştım ancak etraftaki kameraların çekim kalitesi düşük olduğu için plaka okunmuyor.
Evinde ve ticaret hanesinde kilit olmayan bir toplumdan, böyle bir topluma doğru hızla gidiyoruz. Benim gözümde kimse kusura bakmasın ama bu olay ile hırsızlık arasında hiç bir fark yok. İçinde yaşanmayacak bir topluma doğru gidiyoruz. 
2011 Corolla D4D MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benzin+Lpg
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 20100
  • Model Yılı: '12
  • 51 kere teşekkür etti
  • 49 kere teşekkür edildi
Aynı şey geçen haftada benim başıma geldi. Çok geçmiş olsun. Dua edip Allah'a emanet etmekten başka yapacak hiçbir şey yok.Siz istediğiniz kadar tedbirinizi alın 3 aracın geçebileceği yere park edin, gelip gene sizi bulabiliyor malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
araç park halindeyken perte ayrılacak nerdeyse  :lol: o değilde kadın sürücüleri trafikten çekmedikten sonra darbesiz boyasız arabaya binemeyiz bu memlekette  :tamam:
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun  duyarlı bir arkadaş olduğu için söylenecek bir şey yok
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "