0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır aldığım aracım seyir halindeyken 2 kez stop etti 2 ayrı gün içinnde ilk kez bir araç alıyorum ve acıkcası arabalardan pek anlamam daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu bu durumda ne yapabilirim teşekkürler2003 Corolla Sol otomatik 1.6 Lpg Grant gri
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır aldığım aracım seyir halindeyken 2 kez stop etti 2 ayrı gün içinnde ilk kez bir araç alıyorum ve acıkcası arabalardan pek anlamam daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu 2003 Corolla Sol otomatik 1.6 Lpg Grant gri Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 03:55:13
Enes bey Aracim sessiz sedasız kapandı 3-4 saniye farkına bile varmadim seyir halindeyken zor durdurabildim bir sonraki calistirmamda bir sorun vermedi tak diye calisti.Ahmet Bey aracı yeni aldığım için benzinde çok az deneme şansım oldu ama bir sure benzinde kullanicam tavsiyenizr uyarak.Tuna bey ben beyni ile ilgili bir sıkıntı olmasındn korkuyorum umarım sadece LPG fen kaynaklidir . bu arada LPG atiker sirali