0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bally de bırakıyor ama japonladığım yerler hala çıkmadılar. ellerinize sağlık hakkaten çok güzel olmuş. benim aracımda öyle sökülse şuanda inmiştim aşağıya yapmak için
Tebrikler çok güzel iş çıkartmışsınız gelecek için tecrübe olur bana da.
Bende zevkine degistirmeyi dusunuyorum Siyah dosemeyi bej rengi ile degistirmek istiyorum
güzel olmuş beğendim. yetenek başka bir şey yaa
Gerçekten güzel olmuş
tebrıkler gercekten eskısınden daha guzel ve alımlı gorunmus .
Elinize emeğinize sağlık. Güle güle kullanın.O melek olmasaydı zor yapardınız siz bu işi ama o meleğide kaldırmışsınız Maaşallah ona
Sedat abi çok güzel olmuş Allah nazardan saklasın çok begendim ki zaten beğendim bir araç seninki
cok güzel duruyor hayırlı olsunyahu kimse sormamış nasıl sökülüyor bu meretin kapı döşemesibende az gerdiriyim diyorum hatta açmışken temzileyelim
Çok çok güzel olmuş, sanki fabrikasyon gibi.Ton farkı da yok hiç gibi.Aklımda hiç yokken, iş çıkarttınız. Siyah konsol ve döşemeye, bej kapı döşemesi nasıl olur acaba ? Zihnimde canlandırıyorum da, pek sırıtmayacak gibi.
Merhaba Yüksel Bey öncelikle teşekkür ederim. Evet millete iş çıkardığımın farkındayım ama bu forum o kadar samimi bir ortam ki paylaşamadan edemedim. Gelelim bej döşemeye, bir oto döşemeciye gidip şöyle bir üzerine tutun eğer gözünüze hoş gelirse yapabilirsiniz: Peki deforme olma, salma gibi durumlar var mı sizin döşemede?
Yuksel bence o araca bej hic gitmez.Her taraf siyah cok siritir.Bende once lacivert sol hb vardi.Onda gogus kapi acma yerleri koltuklar bejdi