0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rica ederim, soru ve sorunlariniza gelecek olursak,1-2008 ile 2006 T25 arasinda gorsel disinda mekanik bir teknik degisiklik yok.2-10W40 ile 5W40 arasinda mars alma suresi degismez, degisse bile siz hissedemezsiniz, hissetseniz bile bu pozitif yonde olur.3-Buji ters takilamaz, bobinleri desek ters takmis olamaz cunku soketleri yetismez ama ozel bir basari gerceklistirmis olabilir, bir ihtimal buji tirnak araliginizin bozulmus olarak montaj yapilmasi.5-Aracinizda LPG varsa bogaz kelebegini sık sık temizlenmesi pek gerekmez, belli bir muddet rolanti duzensizligi yasayabilirisiniz ancak gecicidir, ayrica gayet basit bir islemdir.
buji ters takılacak bişey değil , 5 40 koyarak iyi bile yapmış ve geç çalışması bunlarla alakalı değil. buji ile ilgili bir problem varsa araba tekler düzensiz çalışır hemen anlaşılırdı.boğazı temizlemek hiç sorun değil ama eğer sensör varsa toplandıktan sonra ayar yapılmalı. kablosunu sökmeden speyle temizleyebilirdi.
@Ufuk Sönmez (16363) bey peki 4. sorunun cevabı araç neden sıkıntı çıkartıyor marşa baserken bu işlemlerden önce yoktu aracı bir elektrikçiye götürsem olur mu? Ankarada bildiğiniz iyi bir usta var mı?Şöyle arabaya binince bu aracın şuyu var buyu var diyebilecek?
üstatlar cevapları vermiş ben de şu boğaz kelebeğine takıldım nerede olduğunu bilsem söküp temizleyeceğim ama rölanti düzensizliğinden ya da yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
@Anıl Köksal Bayburt (3104) bey amasyada ustanız var mı bende amasyalıyım da