0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya arkadaşlar hiçmi konyalı arkadaş yok forumda
Arkadaşlar Konya Selçuk'ta oturan arkadaş arıyorum bilgisine ihtiyacım var tesekkürler
ben konya meramdayımhayırdır inşallah?
Ben Varım hocam buyrun
Selçuklu size yakınmıdır orada elektrolas otomotiv Ltd Şti var bu firma bizim 2013 corollalar için body Kıt yapmış nasıl bir firmadır yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum Teşekkürler Mesaj Birleştirildi: Kasım 30, 2014, 18:18:32Selçuklu size yakınmıdır orada elektrolas otomotiv Ltd Şti var bu firma bizim 2013 corollalar için body Kıt yapmış nasıl bir firmadır yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum
Selçukluda çok fazla sanayi mevcut hangi sanayide bulunuyor burası Salı günü sanayide biraz işim olacak
Hocam hangi sanayide varsa link atın
yunus emre kardeş Selçuklu da musalla bağları mahallesi elektrolas otomotiv ltd şti şireket speed store olarak ta yazıyor yolun düşerse bir bakarmısın yeni Corolla için body kıt yapmışlar telefonu 0 (332) 236 05 35Mesaj Birleştirildi: Aralık 01, 2014, 22:16:36 feyyaz kardeş Selçuklu da musalla bağları mahallesi elektrolas otomotiv ltd şti şireket speed store olarak ta yazıyor yolun düşerse bir bakarmısın yeni Corolla için body kıt yapmışlar telefonu 0 (332) 236 05 35