Gönderen Konu: Denso Yağ Filitresi Teşekkürler  (Okunma sayısı 2198 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 92500
  • Model Yılı: '15
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Denso Yağ Filitresi Teşekkürler
« : Kasım 29, 2014, 10:53:00 »
Orjinal DENSO filtreler piyasada yok kandırılmayın, satanlar da kimseyi kandırmasın Nichiro marka kutusundan çıkan DENSO filtreler SAHTEDİR.

Bilginize.

Edit: Daha önce başka bir konu da daha yazmıştım sahte DENSO kutusu ile Türkiye'de üretilen polen filtreleri satılıyor, bunlara da dikkat edin lütfen, hee kullanırsanız sorun yaşarmısınız bilemem ama DENSO diye kandırılmasın kimse önemli olan bu.

Öncelikle @Ufuk Sönmez (16363) ' e teşekkür ederiz. Biz kimiz ben ve arabam :D

Dün aracımda Mazot Filtresi değişimi için sanayiye gittim. forumda araştırdığım için servis dışında Denso marka olmadığını biliyorum. Hatta ufuk beyin söylediği gibi sahte (araca uygun olmayan ürün) olduğunu da biliyorum. Ancak denemek için aldım. veeeeeeeeee....

Fotoğrafta gördüğünüz ürün 2009 dizel araç için üretildiği söylenen , made in Japan olan Denso marka mazot filtresi. Ancak yarı çapı 4,00 mm yani orjinali 3,5 mm olduğu için uymadı.

Toyota Club Türkiye

Denso Yağ Filitresi Teşekkürler
« : Kasım 29, 2014, 10:53:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: Denso Yağ Filitresi Teşekkürler
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2014, 11:02:23 »
Konu ile ilgili paylaşımınız ve duyarlılığınız için asıl ben teşekkür ederim, Orijinal filtrelerin ambalajları düz beyaz kutu olmaz, üzerindeki etiketi de sahte, umarım Toyota avukatları bu ürünleri ülkemize sokanı ve bilinçli olarak  satanı tespit eder, kullanıcılarını korur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 92500
  • Model Yılı: '15
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2014, 11:19:33 »
Konu ile ilgili paylaşımınız ve duyarlılığınız için asıl ben teşekkür ederim, Orijinal filtrelerin ambalajları düz beyaz kutu olmaz, üzerindeki etiketi de sahte, umarım Toyota avukatları bu ürünleri ülkemize sokanı ve bilinçli olarak  satanı tespit eder, kullanıcılarını korur.

İlginç bir not aktarayım, satarken orjinal demiyorlar :D orjinale yakın diyorlar ama oysa ürünün üstünde yazanlar başka...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2014, 12:47:50 »
Ufuk, orjinaline yakın olan sahte parçalar için daha önce de uyarmıştı. Baskı balatadan fren balatasına kadar tahminim her üründe bu var.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.