Merhaba arkadaslar aracım 2002 sol paket deniz mavisi 82300 km'de aldım . Aracı emekli bır ögretmenden Izmır seferıhısardan aldım. 26500 lıraya aldıgım arabamın tek boyası benzin kapagının oldugu yer . arabanın tamponların dahi boya yok aldıgımda ekspertize baktırdım . araba hep garaj'da yatmış hatasız lpg takılmamış hep bir kişi tarafından kullanılmıs . muayeneye baktıgımda 2009 'da 46bınde 2011de 61bın'de 2013 yılında ise 71binde muayeneye girmiş. bıraz isabetlı bır araba oldu sanırım . Emeklı amca arabayı 78 bınde bakıma göturdugunde fren balatalarını göstermıs servıstekıler balataların hala saglam oldugunu soylemısler yanı balatalar araba sıfır alındıgından berı kullanıyor . kendım kulladıgımda bır sıkıntı görmedım . 1. sorum bu arabanın şanzıman yagı hıc degısmemıs degısmelı mı . 2. sorum da arabaya lpg taktırıcam ne önerırsınız . 100 liralık benzınle sakin kullanımda 275 km gıttım şehir içi istanbulda . arabanın ıcıne gelırsek acıkcası ılk gördugumde cok sasırdım amca sıgara ıcmıyor. yanımda 40 km kullandı gayet sakin kullananan mumkunse 100 km hızı gecmeyen bir kullanıcıydı. ben 110 nu gectıkten sonra sankı araba aradan 12 yıl gecmesıne ragmen hiç rodajı tamamlanmamıs gibi motor sesı gelıyor . bu normal mı cunku yıllarca honda cıvıc kullandım bu ses bıraz bana fazla geldı . cevaplarınız icın tesekkur ederım. fotograflarıda paylasıyorum fiyat konusunda da ıyı aldıgımı dusunuyorum .