0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar kardeşim aracı Mart Nisan ayı gibi köyde dolu yağışında kaldı araçta dolu vurukları oluştu. Araç orijinal kaza boya olmayan bir araç daha 80 binlerde bir araç birçok firmaya gitti kardeşim kimisi garanti vermedi kimisi şunu yaparım bunu yapamam dedi en sonunda baktığınızda temiz görünümlü 50-55 yaşlarında bir adam İsmi Nazım USTA orta boylu bir adam aracı 2 sefer götürdük iyice konuştuk abi sanki biz demişiz ki al bu araç orijinal arabanın nasıl içine edilebiliyorsa et demişiz abi sürede koymadık normalde bu iş 4-5 gün civarında yapılıyor tamı tamına 11 gün kaldı araç orda gittik araba yıkamada dedi biz sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada 1500 tl ye anlaştık merak eden için bize gelene kadar abi olabileceğinin en iyisini yaptım falan dedi abi hata kaldı mı diyoruz ses yok ben zaten kıllanmaya başladım araba sözüm ona yıkmadan 2,5 saatte geldi abi araba bir geldi ki daha yanına gitmeden hatalar belli çoğu yer tam çıkmamış bazı yerlere çekiç vurmuş nokta nokta usta bu ne diyoruz arabanın yanına bile gelmiyor ne yaptın sen bu arabaya çekiç mi vurdun diyoruz bizim çekiçle işimiz yok diyor .Bagaj kapağını da açtık tavan döşemesi arka taraf sallanıyor tırnaklar kırık usta bu ne dedik bu böyleydi diyor neyse daha fazla anlatmayım bu yazıyı okuyan daha sonra bu işi yaptıracak arkadaşlara uyarı olsun biz yandık siz yanmayın firmanın web sayfasını ekliyorum bilgi olsun .Sonuç olarak ben para ödemedim olayları anlatmayım tek tavsiyem bu adamı herkese söyleyinn kimsenin başı yanmasın .http://www.otogocukduzeltme.com/Default.aspx
Araba hani bakış açısına göre verdimizden daha iyi ama düzelmeyecek hatalarda bırakmış çekiç vurduğu için ancak boyatmakla çözülebilecek hatalar bırakmış. Oradan aldıktan sonra kaç yere götürdük ama hepsi abi hiç dokunmasaydı düzelirdi ama buna bu saatten sonra yapacak tek şey macun boya olur oda arabanın değerini iyice düşürür dokundurmayın dediler .Bu arada yazmayı unuttum firma ismi ULUSOY OTOMOTİV ŞAŞMAZ / ANKARA