Gönderen Konu: Bu Firmaya Araç Yaptırmayın ( ANKARA EKİBİ )  (Okunma sayısı 1617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Bu Firmaya Araç Yaptırmayın ( ANKARA EKİBİ )
« : Kasım 28, 2014, 17:51:09 »
Arkadaşlar kardeşim aracı Mart Nisan ayı gibi köyde dolu yağışında kaldı araçta dolu vurukları oluştu. Araç orijinal kaza boya olmayan bir araç daha 80 binlerde bir araç birçok firmaya gitti kardeşim kimisi garanti vermedi kimisi şunu yaparım bunu yapamam dedi en sonunda baktığınızda temiz görünümlü 50-55 yaşlarında bir adam İsmi Nazım USTA orta boylu bir adam aracı 2 sefer götürdük iyice konuştuk abi sanki biz demişiz ki al bu araç orijinal arabanın nasıl içine edilebiliyorsa et demişiz abi sürede koymadık normalde bu iş 4-5 gün civarında yapılıyor tamı tamına 11 gün kaldı araç orda gittik araba yıkamada dedi biz sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada 1500 tl ye anlaştık merak eden için bize gelene kadar abi olabileceğinin en iyisini yaptım falan dedi abi hata kaldı mı diyoruz ses yok ben zaten kıllanmaya başladım araba sözüm ona yıkmadan 2,5 saatte geldi abi araba bir geldi ki daha yanına gitmeden hatalar belli çoğu yer tam çıkmamış bazı yerlere çekiç vurmuş nokta nokta  usta bu ne diyoruz arabanın yanına bile gelmiyor ne yaptın sen bu arabaya çekiç mi vurdun diyoruz bizim çekiçle işimiz yok diyor .Bagaj kapağını da açtık tavan döşemesi arka taraf sallanıyor tırnaklar kırık usta bu ne dedik bu böyleydi diyor neyse daha fazla anlatmayım bu yazıyı okuyan daha sonra bu işi yaptıracak arkadaşlara uyarı olsun biz yandık siz yanmayın firmanın web sayfasını ekliyorum bilgi olsun .Sonuç olarak ben para ödemedim olayları anlatmayım tek tavsiyem bu adamı herkese söyleyinn kimsenin başı yanmasın .

http://www.otogocukduzeltme.com/Default.aspx
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Toyota Club Türkiye

Bu Firmaya Araç Yaptırmayın ( ANKARA EKİBİ )
« : Kasım 28, 2014, 17:51:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu Firmaya Araç Yaptırmayın ( ANKARA EKİBİ )
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2014, 18:01:40 »
Arkadaşlar kardeşim aracı Mart Nisan ayı gibi köyde dolu yağışında kaldı araçta dolu vurukları oluştu. Araç orijinal kaza boya olmayan bir araç daha 80 binlerde bir araç birçok firmaya gitti kardeşim kimisi garanti vermedi kimisi şunu yaparım bunu yapamam dedi en sonunda baktığınızda temiz görünümlü 50-55 yaşlarında bir adam İsmi Nazım USTA orta boylu bir adam aracı 2 sefer götürdük iyice konuştuk abi sanki biz demişiz ki al bu araç orijinal arabanın nasıl içine edilebiliyorsa et demişiz abi sürede koymadık normalde bu iş 4-5 gün civarında yapılıyor tamı tamına 11 gün kaldı araç orda gittik araba yıkamada dedi biz sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada 1500 tl ye anlaştık merak eden için bize gelene kadar abi olabileceğinin en iyisini yaptım falan dedi abi hata kaldı mı diyoruz ses yok ben zaten kıllanmaya başladım araba sözüm ona yıkmadan 2,5 saatte geldi abi araba bir geldi ki daha yanına gitmeden hatalar belli çoğu yer tam çıkmamış bazı yerlere çekiç vurmuş nokta nokta  usta bu ne diyoruz arabanın yanına bile gelmiyor ne yaptın sen bu arabaya çekiç mi vurdun diyoruz bizim çekiçle işimiz yok diyor .Bagaj kapağını da açtık tavan döşemesi arka taraf sallanıyor tırnaklar kırık usta bu ne dedik bu böyleydi diyor neyse daha fazla anlatmayım bu yazıyı okuyan daha sonra bu işi yaptıracak arkadaşlara uyarı olsun biz yandık siz yanmayın firmanın web sayfasını ekliyorum bilgi olsun .Sonuç olarak ben para ödemedim olayları anlatmayım tek tavsiyem bu adamı herkese söyleyinn kimsenin başı yanmasın .

geçmiş olsun. farklı bir durumda bizim başımıza gelmişti. sıkıntınızı tamamen anlıyorum. araba verdiğinizden daha mı kötü son durum nedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2014, 18:06:54 »
Araba hani bakış açısına göre verdimizden daha iyi ama düzelmeyecek hatalarda bırakmış çekiç vurduğu için ancak boyatmakla çözülebilecek hatalar bırakmış. Oradan aldıktan sonra kaç yere götürdük ama hepsi abi hiç dokunmasaydı düzelirdi ama buna bu saatten sonra yapacak tek şey macun boya olur oda arabanın değerini iyice düşürür dokundurmayın dediler .Bu arada yazmayı unuttum firma ismi 

ULUSOY OTOMOTİV   ŞAŞMAZ / ANKARA
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2014, 18:07:30 »
maalesef son zamanda bu göçük düzeltme işleri çok arttı, hal böyle olunca herkesin iştahı kabardı, bilen de yapmaya çalışıyor bilmeyen de ...
Geçmiş olsun...
sanayide ustayım diye dolaşanların yarısı beş para etmez zaten...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2014, 18:09:50 »
Araba hani bakış açısına göre verdimizden daha iyi ama düzelmeyecek hatalarda bırakmış çekiç vurduğu için ancak boyatmakla çözülebilecek hatalar bırakmış. Oradan aldıktan sonra kaç yere götürdük ama hepsi abi hiç dokunmasaydı düzelirdi ama buna bu saatten sonra yapacak tek şey macun boya olur oda arabanın değerini iyice düşürür dokundurmayın dediler .Bu arada yazmayı unuttum firma ismi 

vallaha kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. tekrardan geçmiş olsun. sanayi ustaları iyi seçmek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 28, 2014, 18:10:10 »
Birde bu adamlar için en eski göçük düzeltenler diye söylediler düşünün artık valla küfür edecem olmayacak. Biz yandık başkası yanmasın arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 75000
  • Model Yılı: '11
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2014, 18:15:19 »
farklı bi durum bizim başımıza da geldi aracımızın sadece baskısı değişecekti aracı adlık 2-3 gün kullandık araç su eksiltmeye başladı (4 sene kullandık suyuna bakma ihtiyacı duymuyoduk hiç bi eksilme olmuyordu ) sonuç ..bide onu yaptırmaya 600 tl daha verdik işini bilmeyen usta çok ispatta edemiyoruz daha önce su eksiltmediğini  ... Geçmiş olsun ..
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 28, 2014, 18:17:34 »
Çok geçmiş olsun abi. Facebookta paylaştım durumu.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2014, 18:18:16 »

hocam geçmiş olsun üzüldüm adınınıza donanımhaber ototmobil bölümünde de açın konu orada çok kullanıcı var
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2014, 18:21:11 »
Parayı önceden mi vermiştiniz. Bu kadar hataya 1500 tl verince insana dert alır.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 118000
  • Model Yılı: '09
  • 6 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 28, 2014, 18:34:21 »
Utanmadan bir de sitelerinde altını çizerek yazmışlar memnuniyetsizlik yaratan delme, kaynakla çekme, taşlama, macunlama, zımparalama gibi işlemler uygulanmaz diye. Allah bilir iş bittikten ve yüzlerine gözlerine bulaştırdıktan sonra bir de pişkin pişkin üste çıkmaya çalışmışlardır. Etraflarına adamlarını toplayıp döveriz havası da yaratmışlardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 36 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 01, 2014, 09:22:16 »
Ben bu tür insanları görünce, duyunca vallahi billahi insanlığımdan utanıyorum ve çok da sinirleniyorum. Diyorum ki eğer onlar insansa ben kesinlikle insan değilim, başka bir cinsim. Ha eğer ben insansam onlar kesinlikle ve kesinlikle insan değiller. Türkiye'de maalesef eşinin, çoluğunun çocuğunun ağzına helal lokma koyan ustamız istisnalar halinde. Hem çevremden duyduğum, şahit olduğum, hem de kendi başıma gelen olayların sonucu bu fikirdeyim. Bir iş için "bilmiyorum" demek neden bu kadar zor? Ya da araç ile ilgilenirken bilerek veya bilmeyerek araca bir zarar verildiğinde bunu söylemek neden bu kadar zor? Ya da yalan söyleyip insanları kandırarak onlardan daha fazla para almanın getirisi nedir? Orijinal diye yan sanayi parça satıp 1 ay sonra araçta o parçadan kaynaklı daha yüklü bir masraf çıkmasının hesabını nasıl ödeyeceksin? Bu sorular sonsuz şekilde arttırılabilir. Burada usta olan, arkadaşlarımız da var. Kimsenin yaptığı işi görmeden hakkında yorum yapamam ama şimdiye kadar yetkili servisler de buna dahil olmak üzere oto tamiri, bakımı konusunda gittiğim tüm işletmelerde maalesef bunu gördüm. Her ne kadar can sıksa da yetkili servislerde en azından yapılan hataların telafisi daha kolay oluyor. Ama ustalarda öyle değil. "Bu böyleydi" diyip işin içinden çıkıyor adam. Velhasıl-ı kelam, ben bu tür insanlar yüzünden, hem ekonomik hem de psikolojik çok sıkıntıya girdim. Ve görünen o ki girmeye de devam edicez. Ben, bu insanların benden haksız olarak aldığı 1 kuruşu (0.01 TL) bile helal etmiyorum, etmeyeceğim ve mahşerde hepsini tek tek onlardan isteyeceğim. 1 kuruş yüzünden başlarına gelecekleri gördüklerinde iş işten geçmiş olacak maalesef. Keşke diyecekler kendi cebimizden verseydik ama onları kandırmasaydık. Yazık!
'93 W124 M111

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 01, 2014, 10:09:09 »

Şaşmaza girince 2. Işıklardan sola dönüyoruz tam köşe başında kalıyor 31. Sokakta. Dörtnala giderken ordan dönüyorum aklımda kalmış
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 01, 2014, 10:28:16 »
Böyle ustaları bi güzel sopalamak gerek de neyse, Allahından bulsun. Geçmiş olsun.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 01, 2014, 10:45:32 »
Arkadaşlar şahıslara  1 kuruş para vermedik .Öyle kafa falan da tutmadılar zaten ben üzerine yürüyünce yazıhaneye çıktı .Elemanına dedim kardeş eğer ben haksız olsaydım müdahale edersiniz ama ağzınızı daha açamıyorsunuz yedi haltı sende benden daha iyi biliyorsun dedim Tek söylediği abi ben buradan ekmek yiyorum bir şey diyemem ne deyim dedi yanlış olur dedi .

Benim tek amacım şu an bu adamı bu şereften yoksun insanları duyurabildiğim kadar çok kitleye ulaşarak duyurmak ve de bizim gibi başkalarının araçlarına da zarar vermesin .Sonradan duyduğuma göre başka şehirlere de bunlar gitmişler araç düzeltmeye Ankara da ekip halinde oradan da ustalar kovalamış bunları milletin arabasını haşat ettikleri için .Arkadaşlar başka yerlere üyeliğim yok eğer farklı sayfalara üyeliği olan arkadaşlarımız varsa lütfen oralarda paylaşarak bu insanları başkalarının araçlarına zarar vermelerini önleyelim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 01, 2014, 11:14:51 »
Çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum.İnş yetenekli bir el işi çözer
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 01, 2014, 11:19:37 »
Forumda mtc nin reklami var keske hic eletmeyip istanbula geldiginizde aracinizi biraksaydiniz onlar
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 01, 2014, 13:27:20 »
Olmuşla Ölmüşe çare yok derler ya bizim başımıza geldi artık yapacak bir şey yok kardeşim bakımlarını da yeni yaptırdığı için yaza kadar binip yazın mevcut hali ile değerinin altında satmayı düşünüyor.