Gönderen Konu: Elif tuning firması hakkında  (Okunma sayısı 2254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Elif tuning firması hakkında
« : Kasım 28, 2014, 08:20:45 »
geçen aylarda aracıma spor yay bakıyordum hatta buradan da duyurmuştum. saolsun mesut abi baya bir ilgilenmişti. elif tuning de tecrübe yaşayan oldu mu merak ettim. hani internetten değilde birebir sıcak satış şeklinde alışveriş yapanlarımız oldu mu. aracıma uyumlu yay bulursam oradan taktırmayı düşünüyorum. ta buralardan kartal a sonradan sıkıntı çekmek için gitmeyelim. işçiliğinin, anlayışını, kalitesini bilen, tecrübe eden var mı.

sormamım amacı daha google "elif tun" yazıyorsunuz yanında hemen "şikayet" ibaresi beliriyor. o kadar çok mağdur var ki. onu geçtim birçok forum sitelerinde de şikayet var, firma ile alakalı olumsuz paylaşım var. işte "ben gittim siz gitmeyin, aman dikkat edin" vs. vs. 

ayrıca maslak oto sanayide önerebileceğiniz spor yay konusunda gerek monte işlemi olsun gerekse ürünlerle alakalı tecrübeli, işinin eri bir usta veya firma var mıdır. bunu da aradan çıkarayım dedim aynı konu altında.

Toyota Club Türkiye

Elif tuning firması hakkında
« : Kasım 28, 2014, 08:20:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Elif tuning firması hakkında
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2014, 09:31:39 »
ben kendi aracıma ses sistemini elif tunningte yaptırmıştım.daha sonradan aynı yerden xenon taktıran arkadaşlarımda vardı. şimdiye kadar hiç şikayet duymadım.fakat spor yay konusu farklı birşey. onlarda aracı alıp sanayiye götürürler diye tahmin ediyorum. ürünü dükkandan almak yerine internetten sipariş vermek daha ucuz yanlış hatırlamıyorsam. elektronik aksam olarak (ses sistemi-teyp-xenon vs.) güvenerek gidebilirseniz fakat spor yayı alıp kendi bildiğiniz bir ustaya taktırmanızı tavsiye ederim.

edit: imla hatası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2014, 15:43:11 »
Bence hic bulasmayin elif tuning hakkinda bende hic iyi sey duymadim daha uyesi oldugum baska bir forumdada okumustum sikayet cok maslak power shop var orasini biliyorum bir arastirin
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2014, 16:06:00 »
 Konforu çok kaybetmek istemiyorsan ve amortisörleri de değiştirmeyeceksen 3,5mm Eibach öneririm, daha fazla alçaltma durumunda ya da daha sert yay yapısında amortisörlerin ömrü önemli derecede kısalır. Sitemizde Ufuk var Maslak sanayiden, işlemler için danışabilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2014, 16:58:32 »
Eliftuning Kartal Rahmanlar minibüs yolu üzerinde mağazası olan internetten de satış yapan bir aksesuar firmasıdır daha önceki Corolla aracıma led ışıklı kapı eşiklerini oradan almıştım fakat netten değil bir arkadaş mağazadan alıp bana ulaştırmıştı. Ürünlerden memnun kalmış ve bir sorun yaşamamıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 28, 2014, 17:27:05 »
Bence hic bulasmayin elif tuning hakkinda bende hic iyi sey duymadim daha uyesi oldugum baska bir forumdada okumustum sikayet cok maslak power shop var orasini biliyorum bir arastirin

aynen okan. bugün aradım maslağı. gelin bir bakalım dediler. müsait olduğumda gidicem inşallah.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2014, 17:34:34
Eliftuning Kartal Rahmanlar minibüs yolu üzerinde mağazası olan internetten de satış yapan bir aksesuar firmasıdır daha önceki Corolla aracıma led ışıklı kapı eşiklerini oradan almıştım fakat netten değil bir arkadaş mağazadan alıp bana ulaştırmıştı. Ürünlerden memnun kalmış ve bir sorun yaşamamıştım.

zafer abi şöyle bir durum. aslında bende bir defaya mahsus alışveriş yaptım. yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılında abimin corollası için stoplara şeffaf kırmızı jelatin almıştım. çokta güzel çıkmıştı. tam stop kırmızısı. normalde bilirsiniz biraz turuncuya çalar çoğu firmalarda. tam kırmızı değildir. ama bu yeterli bir referans değil. internetten sipariş verdim adresime geldi. kimseyle ne görüştüm ne konuştum. ayrıca bu daha mühim bir konu. işçilik önemli.  ürün kalitesi önemli. bakalım abi. okan'ın dediği gibi maslağa gidicem. sarı koni diyorlar. bilen bir kişinin yorumunu okumuştum. uzunca bahsetmiş bu konu ile alakalı. bakalım usta ne diyecek. benim hızla virajla şunla bunla işim yok. sadece arabam fabia combi olduğu için biraz daha yere yakın olması şık olurdu. yoksa performans gibi bir amacım yok.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 28, 2014, 17:35:25
Konforu çok kaybetmek istemiyorsan ve amortisörleri de değiştirmeyeceksen 3,5mm Eibach öneririm, daha fazla alçaltma durumunda ya da daha sert yay yapısında amortisörlerin ömrü önemli derecede kısalır. Sitemizde Ufuk var Maslak sanayiden, işlemler için danışabilirsin.
anlaşıldı hakan abi. ufuk bey'ede konu ile alakalı bilgi veririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2014, 23:40:22 »
Abdulkadir benim bir kaç kez alışveriş yapma şansım oldu. Internetten bazı parçalar almıştım adresime sorunsuz ulaştı. Bir kaç ürünü iade ettim koşulsuz iadede aldılar. Bizzat kartaldan mağazadanda alışveriş yaptım sıcak ve samimiydiler ama benim önerim spor yayı alıp güvenebileceğin bir ustaya taktırman olur. Mal temini ve kalite olarak sıkıntı yok ama montajda sorun çıkar mı ona garanti veremem.
Toyocuk :)