0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün incelemiştim bunu. Artık toyota'da böyle işlere el atması güzel olmuş.
Dün akşam kavşak dönerken bir insanı görmemişim son anda gördüm az kaldı patlatıyordum. Bu sistem çok önemli.
HUndai bunu i20 ye bile koymuş dün test ettim çok hoş güzel ve yararlı bir sistem bence. Konu dışı olacak ama makyajda corollaya neler geleceğini de simülasyondaki araçtan anlamış oluyoruz. Sanıyorum tüm tasarım kusurları düzeltilip 10 numara bi araba olacak E160 corolla
Kore ve Fransız arabalarindaki standart bazi donanımlar Turkiye'de full diye satılan cogu toyotalarda yok gibi. Adamlar 70 küsür bin TL fiyat biçtikleri arabaya davlumbaz koymuyorlar. Bence Toyota turkiye marka ve piyasa değeri yüksek olduğu için böyle şeylere pek önem vermiyor Verse bile an az 3 yıl sonra gelir.
Önce bizim hatalı üretim olan ön farlarımızı bir düzeltsinler bakalım Bazıları 2 defa değişmesine rağmen gene aynı sorunu vermiş farlar.Mesaj Birleştirildi: Kasım 27, 2014, 17:23:36Fabrika farların üzerinde çalışma yapıyormuş. Bir arkadaşın toyotaya da baktım yakından. Aynı problem onda da var. Sanırım bütün yeni corollalarda olacak zamanla aynı sorun
@Mustafa Aksay (29708) Mustafa Bey bence sevisteki arkadaş boş konuşmuş bunun güvenle ne alakası var ki ? Demekki Volkswagen yada Opel hiç guvemiyor. en önemli unsur nerden kıssamda maliyeti düşürsem. Konfor açısından kötü bi durum. Sinir edici çıt pit taş ve lastik sesleri gelmezdi ve bence aracın Karoseri biraz daha uzun ömürlü olurdu.