0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Super hobi, tebrikler. 1/18 olcegi anlayabilmemiz icin modelin yaninda durup foto cekermisiniz.
Tabi ki, akşam zaten toplu bir fotoğraf ekleyip ayrıcana konu açacağım. Ve bu şekilde bir sürü sahil çekimim var diğer arabalarıma yaptığım. Kız Kulesine karşı çekimlerim var.
Burak bey merakla bekliyoruz.
Acikcasi biraz daha buyuk bekliyordum.
Sevgili arkadaşlar, hepinize merhaba. Aranıza bu sabah katıldım. Toyota dünyasına ise 20.11.2014 günü 2014 model 1.33 Corolla arabamı teslim alaraktan katıldım.
Şansınıza iş yeri bilgisayarımda varmış böyle bir fotoğraf. Geçen yıl Ferro Motors'da 1/18 Lambhorgini Aventador modelimin gerçeği ile yanında çektirdiğim fotoğrafı paylaşıyorum.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. Akşam genel görünümünü paylaşacağım ayrı bir konu ile koleksiyonumun.
hoş geldiniz burak bey. rc hobiden önce bende de 1.24 ve 1.18 olarak yakalaşık 130 yakın modelim vardı. 1.18 genellikle jada'nın modifiyeli veya eskitme modelleriydi. die cast tam bir hastalık ama ne hastalık çekimler fevkalade bu arada.
Hoşbulduk, teşekkürler. Evet, hemde ne hastalık. Mercedes ve Amerikan ağırlıklı benim park. S kasalar'ı tamamladım. Tamamlayana kadar canım çıktı tabi. Mesela 190 E 2.0 - 2.3 ve 2.5 Evolutıon II'den oluşan 190 serim var. 54 - 55 - 56 ve 57 Belair serim var. C1'den C6 kasaya kadar tüm Corvette kasalar ıvar. C7 kasayı bekliyorum, var ama resin olarak var onu da ben istemiyorum. Çünkü resin'lerin kapısı, vs. açılmıyor. Ama detaylar daha keskin ve çizgileri daha net. Bakalım, bu işin duru yok bende. Beğenmenize sevindim.
çok doğru söylediniz. o zaman hemen sizi rc bölümüne alalım. birazda oradan zehirleyelim
RC güzeldir. Ama diecastten zordur. Şu aralar zaten yeni araba almış olmakla birlikte şöyle bir toparlayıp nefes alana kadar diecast model araba alımlarına da ara verdim.
tabi tabi. die-cast'de rc'de ikiside paralı hobilerden. keseyi ateşe verir dikkat etmezsen.
Ayarında tutmak lazım yoksa ucu bucağı gelmiyor ikisindede Diecastten RC ye geçen bir arkadaşımız var Düzcede belki tanırsınız Selman Bahar adı, diecast koleksiyonun verip doblo almıştı 2 yıl önce