Gönderen Konu: Kocaeli'de güvenilir Shell&Opet İstanyonları Hangileri?  (Okunma sayısı 884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar konuda belirttiğim gibi Shell ve Opet arasında gidip geliyorum. Bana Kocaeli'de güvenilir yakıt istanyonları önerirseniz sevinirim.
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Kocaeli'de güvenilir Shell&Opet İstanyonları Hangileri?
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2014, 08:33:51 »
Merhabalar opetleri pek bilmiyorum fakat shell olarak Kocaeli'de bir çok shell den aldım hepsinden memnunum açıkçası bu arada aracım dizel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2014, 09:39:48 »
güvenilir olup olmama kıstası nedir? bunu bizler bilemeyiz tamamen istasyon işletmecilerin insafına kalmışız.. indirim kartı sunan bildiğiniz istasyon varsa isimlerini alabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2014, 10:46:14 »
Merhabalar opetleri pek bilmiyorum fakat shell olarak Kocaeli'de bir çok shell den aldım hepsinden memnunum açıkçası bu arada aracım dizel
Burak Hocam ben Yahyakaptan-İzmit-Derince arasında güzergahım bu semtlerde ilçelerde önereceğiniz shell istasyonlarını söylermisiniz? Aynı firmanın istasyonları olsada istasyondan istasyona farkedebiliyor diyorlardı forumda.
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2014, 07:10:34 »
Burak Hocam ben Yahyakaptan-İzmit-Derince arasında güzergahım bu semtlerde ilçelerde önereceğiniz shell istasyonlarını söylermisiniz? Aynı firmanın istasyonları olsada istasyondan istasyona farkedebiliyor diyorlardı forumda.
Araç benzinli ise en kaliteli yakıt, y.kaptan çıkışı bpdeki ultimate, ondan sonra kandıra kandıra yoluna giderken sağda kalan shell deki nitro, ve realin ordaki po daki ismini hatırlamadığım çakma 97 oktan olan yakıt, ben bu bölgelerden yakıt alıp ölçüm yaparak bu kanıya vardım. Aracınız dizelse, bu yazdıklarımı unutun, mazot hakkında hiçbir fikrim yok
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio