Gönderen Konu: Çekme Belgeli Plaka Değişikliği ile Alınan Ağır Hasarlı Araç  (Okunma sayısı 1647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
Merhabalar,
Ağır hasarlı ve çekme belgeli olarak 2007 model Toyota Corolla 1.4d4 sahibi oldum ve tamir edilmek üzere sanayiye bıraktım. Aracı 24 gün önce aldım. Yani muayene ve trafik tescil işlemlerini yapmak için 4 günüm kaldı ve görünen o ki aracım 4 günde yetişmeyecek. Bundan sonraki prosedür ile ilgili bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Aytaç Bey
Cevabınız için teşekkürler. Maalesef ki sıkıntım, aracı aldığımda tanınan 30 gün sürenin dolacak olması. Verdiğiniz linkte bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Yine de çok çok teşekkürler. Bilgi edinebileceğim bir üye veya platform önerilerinize açığım. Artık bende sizler gibi bir an önce aracımla ilgili yorumlarda bulunmak istiyorum. Son engel bu prosedürler olacak aracımın tamiratı tamamlandığında  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Aytaç Bey
Cevabınız için teşekkürler. Maalesef ki sıkıntım, aracı aldığımda tanınan 30 gün sürenin dolacak olması. Verdiğiniz linkte bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Yine de çok çok teşekkürler. Bilgi edinebileceğim bir üye veya platform önerilerinize açığım. Artık bende sizler gibi bir an önce aracımla ilgili yorumlarda bulunmak istiyorum. Son engel bu prosedürler olacak aracımın tamiratı tamamlandığında  :)

@Burak Akçaoğlu (32855) Tamir yaptırdığınız yerden belge alarak süreyi tamirin uzaması nedeniyle geçirdiğinizi beyan edersiniz, en fazla gecikme cezası alırlar diye düşünüyorum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Yaptırdığım yerden makamların kabul edebileceği bir belge alabileceğimi sanmıyorum. Öneriniz için teşekkürler. Ceza ile çözülürse mutlu olurum. Ama muhtemelen bir dünya prosedür ile uğraşacağım.