0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan abi maşallah spoyler cok guzel olmuş. Pianoblack yaparken spoyleri soktuler mi abi ?
bende dusunuyorum abı ama ben spoylerı sıyah sılıkonla tutturdum yerınden bıle oynamıyor
Ayna kromajı uyar fakat kapı kolu malesef uymaz Isıya dayanıklı sprey boyalar var onları inceleyebilirsiniz
Kaan kapı kolları aynı değil mi neden uymasın ki?
yahu şu kromaj işini birakalim şahin mi bu ya
Okan çok yanlış yaklaşıyoruz. Kaan ın arabadaki kromlar 10 numara 5 yıldız. Minibüs gibi tüm aynayı veya komple kapı kolunu kaplamaya ben de karşıyım ama bu şekilde ufak detaylar nokta atışı oluyor. Camın kenarındaki siyah kauçuk her araba yıkayışımda bezler kapkara oluyor. Ama orda krom çıta olsa olmayacak hem de daha güzel gözükecek. Başka bir örnek, 1.33 e sis farı takımına onun krom parçasını takımıyolar galiba Auris te. Ya da benim gördüğümdeki düştü veya başka bişey geldi başına. Her neyse o krom çerçeve olmadıktan sonra 800 liraya ben o sis farkını taktırmam oraya o derece büyük fark var görünüş kalitesi olarak. Sanırım verdiğim örnekler yeterli olur.
kaanin arabadakileri biliyorum ama e12 kapi koluna yapilan kromajlar komple kolu kapliyor diye biliyorum,yikarken sungerinle fitile iyice sur kapkara cikmaz pisleniyor orada
O zaman da sünger kararıyo
1 liralik sünger kullanmiyosan haklisin