0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah maşallah maşallah çok iyi durmuş ama biraz leylek mi kalmış araç?bir sorum daha olacak, arka parçalar tam birleşmemiş mi? bana mı öyle geldi?araç ve parçalar arasında çok fazla renk farkı var malesef ön tarafta gelirse tam olacak maşallah maşallah maşallah
arka Parçalar maalesef böyle Yurtdışındaki gibi yapışık değil renk olayına gelince fiber ve plastik yüzeye atılan aynı renk kodlu boyayı kaporta ile aynı renk tutturan bir yer yok maalesef araç fabrikaları bile tutturamıyor rengi leylek gibi sizin fikriniz ben aracı düşürmek istemiyorum ön parçaları takınca bile otoparka nasıl gireceğimi kara kara düşünüyorum otopark katlı aşağı doğru yukarısı yok yorumun içinde tesekkürler
Güzel olmuş maşallah Ama açıklayamadığım şekilde bir orantısızlık mı fazlalık mı , yada başka birşey mi var tam ifade edemiyorum. Ama göz yorucu birşeyler seziyorum,kelimelere dökemedim
Yay ve jantlardan oyle gorunmustur Aracuniz guzel olmus hayirrli olsun. Allah kaza bela vermesin
Geçen paylaştığım jantla nokta olur Yasin bence. Altis jantı 18 büyük olur yay gelirse beraberinde tam olur ama
Kaan senden korkulur. Hafiye gibisin maşallah.