Ergin abi bir ricam olucak böyle en müsait bir zamanınızda direk aksigorta genel müdürlüğüne(fındıklı) müdür Ragıp bey veyahut yardımcıların Çetin bey'e sigortam netten sonkara herşeyi yazılı olarak bir anlatın ve aksigorta size sorulduğunda başınıza geleni anlattığınızı yazın..aksigortaya 1 kasko yaptıranlar fabrikalarını yaptırana farklı bir muamele şirket gündeminizmi diye sorun bakalım size geri dönüş şekli tavrı ne olucak

sizi zor durumda bırakanların haline sonra uzaktan bakabilirsiniz

282 ytllik bir mebla için(komik bir mebla sonkar içinde aksigorta içinde) bu kadar saçmalık okunup gülünücek kadar basit değil.. şayet sorun yoksa hiçbir ödemede vs..
Bunu şu yüzden söylüyorum Aksigorta eğitiminin ilk konusu Güvendir müşteri memnuniyetidir yaptığınız prim veya hasar dengeniz değil siz güven verici değilseniz müşteri değil şirket o acenteliği elinizden alır niye rahatsız olduğumu söyliyim açıkcası ilk başta Ergin abinin ödemede sıkıntısından kaynaklandığını düşündüm madem öyle bir sorun yoksa aksigorta pertlerde inceler bakar tık parayı çıkartır.. komiğime gelen yanı meblayla yüzyüze bırakılan dalga geçmek gibi bişi bu yani ben kaskomu yaptırıcam hasar olduğunda e siz paranın tamamını ödemenizki taksitleirniz bitsin

inanın değil aksigorta adını duymadığım bi şirkette şirketin şahsı böle bişi yapmaz o yüzden buna duyarsız kalmayalım 1 tek mektup bu işi aydınlatır.. ve sorumlusu kimse bu yok dönemde en ağır karşılığı zaten alır şirketten.. çünkü bi kaç kendini bilmezin yaptığı bizler için müşterisi için emek harcıyarak alın terini kazanan insanları lekeliyorsa bu yüz kızartıcı geliyor bana .. tüylerim diken diken oluyor sanki ben yapmışım gibi hissediyroum kendimi