Gönderen Konu: Garantiden direksiyon değişimi  (Okunma sayısı 4414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 42300
  • Model Yılı: '12
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Garantiden direksiyon değişimi
« : Kasım 23, 2014, 12:24:26 »
Arkadaşlar merhaba benim bir kaç sorum olacak konudan da anlaşıldığı gibi 2012 Model Auris aracım var 2012 Ekim ayında sıfır alındı, Garanti süreci devam etmekte midir ? Yani forumda araştırdım bir konuda 2 Yıl 30.000 km 3. Yıl 100.000 km tarzında bir konu buldum ama tam olarak anlayamadım ayrıca devam ediyorsa garanti üzerinden direksiyonu değiştirebilir miyim üst tarafında baya bir soyulma sorunu var teşekkürler
Sen bir şeyler verdikçe dost görünen çok olur. Birde sen iste,gör hepsi birden yok olur..

Toyota Club Türkiye

Garantiden direksiyon değişimi
« : Kasım 23, 2014, 12:24:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: Garantiden direksiyon değişimi
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2014, 12:31:53 »
En yakin zamanda gidip baktirin bence
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2014, 12:35:04 »
En yakin zamanda gidip baktirin bence

Evet hafta içi gitmeyi düşünüyorum, Aracın gidişiyle ilgilide bazı sorunlarım var serviste netlik kazanmak en iyisi  :-\
Sen bir şeyler verdikçe dost görünen çok olur. Birde sen iste,gör hepsi birden yok olur..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2014, 17:48:38 »
Değişimi aldım :) Sipariş verildi yarın değişecek ekstra sıkıntılarımıda hallettiler sağolsunlar  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2014, 17:50:18 »
Değişimi aldım :) Sipariş verildi yarın değişecek ekstra sıkıntılarımıda hallettiler sağolsunlar  :alkis:

Bu sürede soyulma pek normal değil değişim olması iyi olmuş, garantinin faydaları.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2014, 18:36:28 »
garantiden değişecek olsa da direksiyonun fatura miktarı dil ısırtacak cinsten. Yanılmıyorsam 2487 tl idi
1996 1997 xli 1997 xei 1.6 gri
2007 corolla hb sol boncuk&Auris coupe d4d elegant buz bey.
2010 corolla d4d elegant manuel gri 2011 verso d4d
2014 Dizel Tekna Qashqai

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 32000
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2014, 18:39:55 »
arkadaşım vites topuzunuda iyice incele ondada soyulma olmuş olabilir.sanırım bazı araçlarda oluyor benim aracımda 2012 model.benimkini değiştirdiler.soyulma olduğundan dolayı.saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2014, 08:59:09 »
Bu sürede soyulma pek normal değil değişim olması iyi olmuş, garantinin faydaları.

Direksiyon soyulmaya başlayalı bi 3 ay kadar oldu anca götürebildim servise ve bakmasıyla tamam dedi yani belli ki bu onlardan kaynaklanan bir sorun olduğundan hiç itiraz etmediler daha önce forumda da araştırmıştım değiştiren 2-3 kişi var :)

Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 09:00:22
garantiden değişecek olsa da direksiyonun fatura miktarı dil ısırtacak cinsten. Yanılmıyorsam 2487 tl idi

Bir yerde direksiyon simidi için 1.847 TL şeklinde bir fiyat görmüştüm  ;)

Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2014, 09:03:27
arkadaşım vites topuzunuda iyice incele ondada soyulma olmuş olabilir.sanırım bazı araçlarda oluyor benim aracımda 2012 model.benimkini değiştirdiler.soyulma olduğundan dolayı.saygılar.

Evet teşekkürler İnceledim vites topuzunu da onda herhangi bir problem yok sadece kullanmaktan üstünde ufak tefek kılcal çizikler var oda kullanımdan kaynaklanan bir sorun :) Kapı gıcırtısı vardı onları hallettiler ve ayrıca arabanın ilk günkü ile şimdiki gidişi arasında fark vardı vites aralarında daha fazla boşluk olmaya başladı sanki manuel araba gibi ve ayrıca eskiden 3bin devirde vites atıyorsa şimdi 2bin veya 2bin500 devirde vites atıyor bayılıyor ve tekrar vites ufaltıyor araba bunuda bildirdim servise onada bugun bakılacak hade hayırlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 26, 2014, 09:19:25 »
 Geçmiş olsun, aracın içini kimyasallardan ve güneşin direk etkisinden korumak iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 26, 2014, 17:24:46 »
Geçmiş olsun, aracın içini kimyasallardan ve güneşin direk etkisinden korumak iyi olur.

Teşekkürler evet kimyasalık bir durum yok ama güneş konusunda Katılıyorum  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kara Şimşek
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 99 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 26, 2014, 21:47:41 »
ben servisten 2 kez degiştirdim direksiyonu. her ikisinde soyulma olmuştu.
1- SKODA FABIA (2004) 1.4 TDI 2004-2010
2-AURİS COMFORT EXTRA (2011)  D-4D / 2011-2016
3-HONDA CIVIC HB 1.6 DTEC (2015) 2016-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene.
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 138000
  • Model Yılı: '09
  • 30 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 26, 2014, 23:07:07 »
Arkadaşlar  merhaba ikinci el sahip olduğumuz 2011 model yaris aracımızdada  direksiyon ve vites topuzunda aynı durum var .garantisi bitmeden değiştirmek için servise gittim fakat bizden önceki sahibi Sağolsun sadece üç kere servise Bakım yaptırdığı için ,servis puanımızın düşük olması sebebiyle değişim yapılamayacağını ,istersek Ücret karşılığında değiştireceklerini  söylediler. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani  :)
2009 corolla verso comfort extra.  2011 1.0 yaris terra sporty

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 26, 2014, 23:29:37 »
Arkadaşlar  merhaba ikinci el sahip olduğumuz 2011 model yaris aracımızdada  direksiyon ve vites topuzunda aynı durum var .garantisi bitmeden değiştirmek için servise gittim fakat bizden önceki sahibi Sağolsun sadece üç kere servise Bakım yaptırdığı için ,servis puanımızın düşük olması sebebiyle değişim yapılamayacağını ,istersek Ücret karşılığında değiştireceklerini  söylediler. Ne kadar ekmek o kadar köfte yani  :)
Bu şekilde bir yaklaşım sergileyemezler. Sonuçta problem dışarıda bakım yapılan yerleriyle alakalı değil kesinlikle kabul etmeyin bu durumu
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 27, 2014, 10:22:29 »

Çok saçma bir durum bu aracı siz dışarıda bakım yaptırdınız diye garanti kapsamından çıkmış mı oluyor Hayır garantisi aynı şekilde devam ediyor yani bu direksiyon soyulmasının veya vites topuzu soyulmasının mekanik aksamla hiçbir ilgisi yok bence değişmeleri gerek, Puan meselesini de ilk defa duydum ilginç  :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 28, 2014, 11:53:11 »
Üstad öyle birşey olamaz. Ben aracımı 2012 de sıfır aldım.  Sadece ilk 10000 bakımına servise götürdüm. Onun haricindeki tüm bakımları dışarıda yaptırdım. (Servisin kazık fiyat anlayışından dolayı) .Ama ona rağmen geçen hafta servise cam kumandasini değiştirmek icin gittim sağolsunlar hemen istettiler ve ertesi gün takıldı.  Direksiyonda benimde problem var. Servisteki arkadaş hocam acele etme temmuz da garantisi bitiyor haziranda değiştirelim daha uzun ömürlü dedi bende tamam dedip geldim. Yani kısacası sana öyle bisey diyemezler.
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.4 D-4D Comf.Extra 
  2 4 6