0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim bagajımda bir bomba var. korkutmak gibi olmasın ama gaz giriş borusunda sıkıntı var. ne zaman gaz alsam içeriye çok yoğun gaz geliyor. mazallah bir çakmak çaksak havaya uçabiliriz buna rağmen , sızdırmazlıktan geçtim şunun için anlattım. ben arabayla ilgilenen biri olmama rağmen kaçak bir yer yüzünden birkaç gün sızıntı ile gezdim. arabaya hiç bakmayanlar , yanından geçince gaz kokanlar var. bunlara dahi bişey olmuyor. hatta bir kazada lpg tankı yola fırlamış ve yanıyordu. bunlara rağmen patlamadı. yani bakımları yaptırdıktan sonra güvenli. işin aslı ilk motorlu arabalar çıktığında benzin kullanan arabaları bombaya benzetirlermiş. gelecekte ise hidrojen taşıyan arabaları bombaya benzeteceğiz.
Lpg li civicler çelik subapla ve enjektör montajları yapılmış olarak geliyor size tank soruyorlar. Yani motoru ilgilendiren kısım tamamen fabrika da yapılıyor.
Arkadaşlar fabrika çıkışlı lpgli araçlar dahamı iyi ,ben biraz korkuyorumda kapalı garaja giremiyor allah korusun arkanda bombayla dolaşırsın diyorlar siz ne dersiniz ? Honda civic düşünüyorum ama birde sizlere sorayım dedim fikirlerinizi almak isterim.Saygılar
bir de içi güzel olsa civicin.
Anıl bahsettiğim hoca arkadaş corollayı çok seven biriydi ve yeni kasa corollanın hem fiyatının çok yüksek oluşundan hem de sunroof olmayışından dolayı gitti premium bir civic satın aldı. Çok km yapan bir arkadaş ve aracından baya bir memnundu.
Anlıyorum ama ben hondanın içini sevemedim. çok uçuk. uzay gemisi istemiyorum ki yeni civic altyapı olarak aslında çok iyi. herkese hitap etmiyor sadece.
http://honda.com.tr/otomobil/yeni-civic-sedan/civic-ecobakınız burda yazıyor herşey Tank bagaja sabitlenip gönderiliyor Kaan'ın dediği gibi