Arkadaşlarım Abilerim..
geçen size aracımın fotolarının olduğu konuda
piano black konusunda danışmıştım sizde sorular sormuştunuz şimdi c.tesi günü 15'inde yani, maslak sanayiye arkadaşlarımla toplanıp girdik amacımız 08 cooper S 'e viper şerit diğer cooper S'e alta filtre ve cpz'mize (sarı cooper

) piano black yaptırmaktı ön konsola fotoğrafını çekmeyi unuttum desem sövüp kızmazssınız umarım özür dilerim

bu akşam söz veriyorum çekip koyucam çok tembelleştim

işlemi şöyle anlatıyorum ..
boya yapın diyen bir arkadaşımızda olmuştu fakat ..
öncelikle yapılıcak yerin pürüzlü olmaması gerekiyor yanı kapı içi taraflarına ben düşünmüştüm pürüzlü olduğu için zımparaya kadar uzuyordu kesinlikle okadar haşat olmasına yanaşmam modelli araba daha
2. olarak mesela pürüzsüz yerler teyip tarafı falan bu parçaları söktürüp gidiyoruz 30 dkka içinde bunu kaplıyorlar.. ve parmak izi leke gibi hiç birşey kalmıyor üstünde R56 cooper içine bakarsanız devir saatinin arkasındaki gri parçayla torpidonun üstündeki gri (küçük göz) 2 parçaya 30 ytl verdik ve arabanın iç görüntüsü resmen değişti bilginize sunuyorum..
Not: konuyu nereye ne şekilde açıcağımı bilemedim + ben kendi konumu bulamamak gibi bi lapinlik yaptım
özür diliyorum şimdiden.. Tüm Toyotacılara ve forum misafirlerimize iyi günler dilerim..