0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Murat Köse (28015) hocam,Airbagleri biz sizin için deniyoruz. Zahmet etmeyin.
Murat hocam çok güldüm yaa.Sadece böyle Ncap gibi değil periyodik olarak iş yerindede patlatarak kontolünü yapıyoruz.
Toyotanın bütün donanımı test ediyorsunuz arac içi kameranız olsa yayın yapsanız bizde ranık olsak maceralara ali bey...site yönetiminin ali beye köşe hazırlaması lazım test sürüşü.. kaza bela vermesin ali bey esp devreye girmedi diye yazı okumayalım...
Bu VSC sisteminin testi şöyledir.Araç durdugu yerde direksiyon sonuna kadar çevrilir.Araba yavaş yavaş hızlandırılır.Arabanın 60 Km hız'a çıkması lazım. Tabii bu hızda VSC sürekli devrede oluyor. Sesli ve görsel uyarılar devrede oluyor.Bu hızın altında kalırsa sorun vardır.Üstüne zaten fizik kuralları izin vermeyeceginden yazılım ile gaz pedalı işlevini kaybederek geçmesine izin vermiyor.Bu tip sistemleri insanların uygun şartlarda denemesi gerekli. Aksi halde zor durumda ne tepki ile karşılaşacagımızı bilmedigimizden kaza kaçınılmaz oluyor.
Abooooooooooo
peki ahmet abi trc de durum nedir. örneğin rampada dolu araçla patinaja kapıldık araç gazı kesiyor patinaj çeken tekere fren uyguluyor gaz tepkisi tamamen aracın inisiyatifine giriyor stop etme durumu falan olmaz mı o zaman.kış gelsin denerim ama daha kar kış yok
Konu iyice amacından sapmış madem, Ahmet Abi, müzik sistemini böyle kontrol ediyorlarsa, yarın iş başvurusunda bulunabilirim. https://www.youtube.com/watch?v=onnW5r7rMj4
burada bi yorum okudum o yüzden aklıma geldi baktım yolda boş sağ sol yaptım ama çalışmadı : ) sağolun bilgilendirdiğiniz için bu bilgiler ışığında denememe kararı aldım artık gerektiğinde görürüz çalışıyor mu çalışmıyor mu : )
Aslında bi göbekte dönerken 2 viteste tam gaz yapıp arkasını bırakması için araca yüklenirseniz esp calısır yolda giderken sağ sol yapmak tehlikeli bir hareket.
2. viteste bayılır. 1. viteste de arkası kaymaz
Mesela ben bunu sık sık yapıyorum fena dönüyoruz tabi benim araçta öyle üç harfli sistemlerden pek yok. trc dir vsc dir bize göre değil onlar