0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar ben de taktırcam ön park sensörü hatta önce beyaz bir park sensörü alcam piyasada satılan 50-70 tl arası onu gidip sedefli beyaza boyatıcam yoksa çok sırıtır.sonra cihazı taktırcam bir oto tuningciye cihazı aktive etmek için de bir fikir aklıma geldi arka park sensörleri geri vites lambasına bağlı çalışır ön park sensörünüde ister ön sis farına bağlayın ister arka sis farına .ben arka sis farlarına bağlatıcam her zaman lazım olmaz ön tarafa yanaşacakken arka sis lambalarını yakınca devreye sibyal gitcek ve aynı geri vites teki gibi ötecek işte bu kadar basit nasıl sizce akıllıca değil mi?
Sis lambasına bağlamak mantıksız ki, düğme koyun aynı mantık. İstediğiniz zaman çalışır.
Premium paketteki ön arka park sensörü gibi yapamayız mı?
Ön arka park sensörü taksak mevcut LCD panelden faydalanabilir miyiz ?
Cenmax PM 4305-8M Ön ve Arka Park Sensörü diye bir ürün var. pahalı ama bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?Kia rio'dan sonra corolla gemi geldi bize Kamera var ama illahi ön arka sensör olsun istiyorum. Bu yada başka bir sistem önerebilecek var mı arkadaşlar?
selam avrıs 2008 comfort aracıma park sensoru baglatmak ıstıyorum ama ekranlı alsam ekranı nereye koyarım daha once taktıran varmı
benım dedıgım ekran buyuk olanlardan 5 ınc