0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben çözemedim. arka camlar bile full buğ oluyor arabada iki üç kişi olunca. klima kökten çözüm ama kaloriferle çözmek istiyorum.Sabunlu su ile sileceğim bakalım.
Amerikayı tekrardan keşfetmeye çalışıyorsunuz.Umarım klimanın tüketeceği yakıtı düşünürken sürüş güvenliğinizi tehlikeye düşürmezsiniz.
Yakıtı düşünmek değil. Ben sürekli araç kullanıyorum. yazın zaten klima ile geziyorum kışında sürekli klima kullanmak istemiyorum.Mesele şu buğ spreyi sıktım ben camlara oda iyice beter etti.Elinizle siliyorsunuz sanki orda tabaka var değişik bir hal aldı camlar.Özellikle akşamları ilk araca bindiğimde camlar dışardan bile buğlu silecekle siliyorum camlar netleşmiyor nedense.
Ön camın dışındaki hava emilen ızgaraların içi su doluysa, buğu zor giderilir.Yağmur suyu tahliye deliklerinin genişletilmiş olmasında fayda vardır.İlkbahar aylarında klima ile buğu giderilebilir ama Kışın üşütebilir,Arkadaşlarında belirttiği gibi, dışardan taze hava girişi sağlanırken, kaloriferi doğru yönlendirmek kesin çözüm olacaktır.
Arkadaşlar kirli cam daha çok buhar yapıyor ,İlk önce camı çok güzel temizlemeliyiz..