Gönderen Konu: Avea EGM paketi için referans  (Okunma sayısı 3147 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
Avea EGM paketi için referans
« : Kasım 20, 2014, 16:06:14 »
Arkadaşlar aramızda illa ki EGM'ye mensup arkadaşlar vardır. Çevremde polis tanıdığım olmadığımdan aklıma forum geldi :) Avea'nın EGM paketine üye olup bana ve eşime referans olabilecek bir arkadaşımız varsa  çok sevinirim...
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Toyota Club Türkiye

Avea EGM paketi için referans
« : Kasım 20, 2014, 16:06:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Avea EGM paketi için referans
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2014, 17:04:48 »
Sırf bu tarifeden dolayı avealığımı bitirdim. Yaşasın genç Türkcell :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2014, 17:33:04 »
Murat bey Gnctrkcll derken [emoji2][emoji1]
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2014, 17:38:17 »
Hahah kızımın üstünden genç :) ufak bebek bile olsa faydalanılabiliyormuş, 500 dk her yöne,1000 sms 2gb internet 25 Tl  genç tarife
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 20, 2014, 18:20:25 »
Bulundugum yerde Avea hiç çekmiyor.
Ne şebeke var nede 3G o nedenle hiç buluşmam.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 20, 2014, 18:33:08 »
kapı komşum polis arkadaşlardı 3 kişiydiler. samimiyetim de vardı gidip geliyordum.sizin gibi arkadaslar ısrar etti söyledim referans olur musunuz diye. Tabi ki olmadılar. Bekar arkadaşlar haklarını başkalarında kullanmak istediler. Sonucta akraba arkadaş eş ahbab bastırıyor:-)))) forumdan  iş çıkmaz  herkes akrabası eşi dostunu aradan çıkarıyor normal olarak:-) bizde referans için lise arkadaşımı aradım boş yeri varmış refarans oldu Eşimle bana... yüksek faturalardan kurtardık:-)))))darısı başınıza..
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 20, 2014, 19:14:11 »
türkcellde baya bir uzun süre kazıklandıktan sonra aveya geçtim kaç sene türkcell kullandım sadece 1 gb net pakete 30 35 lira veriyodum herkese ödemeli atıyodum konuşcak dakika olmuyodu note2 alınca epey tepkilerle karşılaştım telefonun var dakika yok nasıl bu iş falan  haklılardı avea ya geçtim 23 tl 2gb net 500 dakka her yöne 5bin sms her yöne tarifeye geçtim avea iyi çekmiyor net hızlı olmıyabilir ama bu paraya bu kadar ve beni idare ediyor ben geçtikten epey bi süre sonra türkcellde aynı kampanyayı yapmış insanlar kaçıyo tabi kampanya yapıyorlar :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 20, 2014, 19:20:34 »
türkcellde baya bir uzun süre kazıklandıktan sonra aveya geçtim kaç sene türkcell kullandım sadece 1 gb net pakete 30 35 lira veriyodum herkese ödemeli atıyodum konuşcak dakika olmuyodu note2 alınca epey tepkilerle karşılaştım telefonun var dakika yok nasıl bu iş falan  haklılardı avea ya geçtim 23 tl 2gb net 500 dakka her yöne 5bin sms her yöne tarifeye geçtim avea iyi çekmiyor net hızlı olmıyabilir ama bu paraya bu kadar ve beni idare ediyor ben geçtikten epey bi süre sonra türkcellde aynı kampanyayı yapmış insanlar kaçıyo tabi kampanya yapıyorlar :D

Aveanın nette bazı telefonlara alerjisi var . Bende denedim benim tel note 2 çekim gücü 2 çubuğa düştü mü net hızı 0.10 mbps de kalıyordu . Aynı hat aynı yerde s3 tede aynı şekilde sorun çıkarırken iphone 4 ve s3 mini de hiç bir sıkıntı çıkarmıyordu . Sizde deneyebilirsiniz hattınızı başka tellerde deneyin . Bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum avea nın müşteri hizmetlerini çok aradım fakat sorun yok cevabı aldım . Bu yüzden teli servise verdim onlarda sorun yok dedi gerçekten de vodafone ve turkcellde hiç bir sıkıntı yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 20, 2014, 19:36:52 »
Aveanın nette bazı telefonlara alerjisi var . Bende denedim benim tel note 2 çekim gücü 2 çubuğa düştü mü net hızı 0.10 mbps de kalıyordu . Aynı hat aynı yerde s3 tede aynı şekilde sorun çıkarırken iphone 4 ve s3 mini de hiç bir sıkıntı çıkarmıyordu . Sizde deneyebilirsiniz hattınızı başka tellerde deneyin . Bu sorun neden kaynaklanıyor bilmiyorum avea nın müşteri hizmetlerini çok aradım fakat sorun yok cevabı aldım . Bu yüzden teli servise verdim onlarda sorun yok dedi gerçekten de vodafone ve turkcellde hiç bir sıkıntı yok .
haklısınız 2 çizgiye düşünce net okadar yavşlıyor ki yok gibi bişey bide turkcell varken bu sorun yoktu birini aradım mesela konuşuyorum kulağımda telefon neti kesiyor whatsapptan mesaj gelcek belki işim var kapatınca net açılıyor ozaman geliyor mesajlar bodrum katta çekmiyor turkcell çekiyodu vodofone da çekiyo artık paramın karşılığı bu kadar deyip susuyorum zamanında turkcelle çok para bayıldım öğrenciyim bende bu kadar karşılayabiliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 20, 2014, 20:12:44 »
haklısınız 2 çizgiye düşünce net okadar yavşlıyor ki yok gibi bişey bide turkcell varken bu sorun yoktu birini aradım mesela konuşuyorum kulağımda telefon neti kesiyor whatsapptan mesaj gelcek belki işim var kapatınca net açılıyor ozaman geliyor mesajlar bodrum katta çekmiyor turkcell çekiyodu vodofone da çekiyo artık paramın karşılığı bu kadar deyip susuyorum zamanında turkcelle çok para bayıldım öğrenciyim bende bu kadar karşılayabiliyorum

Kardeşim avea hattı s3 veya note 2 haricinde başka bir telefona tak bu sorun yok tek çizgide çekse hızlı giriyor nete ama benim bildiğim s3 ve note 2 de sıkıntı var belki daha başka tellerde de vardır benim bildiklerim bunlar .Yanlış anlama telefonda da bir şey yok ama durum bu . Ben netten araştırdım kimisi sim kart değiş oluyor yazmış ama olmuyor 2 kere kart değiştirdim yine aynı yine aynı s3 mini veya iphone 4 taktığımda aynı yerde çatır çatır giriyor ama note 2 ve s3 te 0.10 mbps de takılı kalıyordu bende en son turkcelle geçtim mecbur kullanıyorum . Bu durum haricin de avea da çekme problemi de yaşamadım kardeşim iphone 4 te kullanıyor sıkıntısız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Kasım 20, 2014, 20:56:51 »
Kardeşim avea hattı s3 veya note 2 haricinde başka bir telefona tak bu sorun yok tek çizgide çekse hızlı giriyor nete ama benim bildiğim s3 ve note 2 de sıkıntı var belki daha başka tellerde de vardır benim bildiklerim bunlar .Yanlış anlama telefonda da bir şey yok ama durum bu . Ben netten araştırdım kimisi sim kart değiş oluyor yazmış ama olmuyor 2 kere kart değiştirdim yine aynı yine aynı s3 mini veya iphone 4 taktığımda aynı yerde çatır çatır giriyor ama note 2 ve s3 te 0.10 mbps de takılı kalıyordu bende en son turkcelle geçtim mecbur kullanıyorum . Bu durum haricin de avea da çekme problemi de yaşamadım kardeşim iphone 4 te kullanıyor sıkıntısız .
Dogrudur bi sikinti oldugu kesin turkcell harici digerleri zayif kaliyor kendi fikrim ama catalcada bi yere gitmistik tam boyle adam oldursen kimsenin haberi olmiycagi bi yer  benim tel hic cekmiyo turkcellde hic cekmiyo vodofone 3 dis cekiyodu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2014, 00:56:21 »
kapı komşum polis arkadaşlardı 3 kişiydiler. samimiyetim de vardı gidip geliyordum.sizin gibi arkadaslar ısrar etti söyledim referans olur musunuz diye. Tabi ki olmadılar. Bekar arkadaşlar haklarını başkalarında kullanmak istediler. Sonucta akraba arkadaş eş ahbab bastırıyor:-)))) forumdan  iş çıkmaz  herkes akrabası eşi dostunu aradan çıkarıyor normal olarak:-) bizde referans için lise arkadaşımı aradım boş yeri varmış refarans oldu Eşimle bana... yüksek faturalardan kurtardık:-)))))darısı başınıza..

:) hayallerimiz başka bahara kaldı o vakit...

Bu arada ben aveadan gayet memnunum ama bu telefonu kullandığım bölgelerle alakalı olabilir bilemiyorum.. Bugüne kadar (3 yıldır) avea üzmedi beni hiç...

Ancak şu egm tarifesi gerçekten efsane bi tarife ama işte hayallerimiz başka bahara kaldı yapacak bir şey yok :)

"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."