0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanırım buraları daha önce Zor Yollar'da izlemistim. Gerçekten çok güzel yerler. Ayrıca Çinili Göl'e de gitmeyi hep istemisimdir.
Enes bu kadarını bende beklemiyordum. Kayseri'de çok güzel yerler var. Özellikle Kapuzbaşı tarafları artık Torosların başlangıcı olduğu için iklim bile farkediyor.[/quoteFotoğraflarda bile çok güzel görünüyor. O tarafalar yazın bile soğuk oluyormuş. Şimdi buz gibidir.
Kardeşim ellerine sağlık,ülkemizin her yanı güzelliklerle dolu,ancak görmesini bilene.Yahyalıya gitmişken keşke kirazlı köyündeki küçük şelaleye de uğrasaydın,farklı güzelliğe şahit olurdun.
Harika bir patikadan gitmişsiniz. Gerçekten gidilip 1-2 gün kalınacak yer. Haziranda gitmiştim ben de, (Kayseriden kız alınca oraları keşfettik biraz ) yolu kimine göre berbat, ama bana göre harikaydı. Kanyol manzaraları eşliğinde %8-10 eğimli yanı uçurum yollardan kıvrıla kıvrıla inip çıkmak çok zevk vermişti Sürerken zevk aldığım yollardan biri burası, ikincisi Ankara Nallıhan-Bolu Kıbrısçık yolu, üçüncüsü ise Düzce Yığılca-Zonguldak Alaplı yolları olmuştur. 2. ve 3. yollar eskiden kullanılan şehirler arası yollar.Ayaklarınıza ve fotoğraf makinenize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler Mustafa bey sayenizde oralarıda gezmiş olduk
birileri benim memleketime gitmiş gezmiş kapuzbaşı şelalesi hâlâ turizme tam olarak kazandırılmamış bir yer ve bu yüzden de çok güzel. bayram haricinde öyle kalabalık olmaz, yolu asfalt (önceden uçurum kenarından gidilirdi) ve gayet temiz. yol boyunca manzarası çok güzeldir. en son ramazanda gidip 1 gece kalmıştım, benden başka kimse yoktu, orada yaşayan köylüler pansiyon inşa etmişler ve fiyatlar uygun denilebilir. unutmadan, tamamen dağda bayırda beslenmiş bir keçiyi 100-150 tlye alıp kestirip temizletebilirsiniz. şelale kayseri merkeze ortalama 170 km uzaklıktadır. sürekli kocaeli civarında buluşan tct üyelerini bi kandırsak bu taraflara çeksek soracağınız geleceğiniz varsa yazmanız yeter