0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"AXA Genişletilmiş Mavi Kasko"%30 hasarsızlık indirimplaka indirimiözel indirim yazıyor bir deorjinal parça ve servis teminatlı, 150 tl kdv hariç mini onarım söz konusu
Merhaba aracım 2013 Dacia Sandero Stepway 1.5 DCI Aracıma bugün kasko fiyatı çıkarttım. 680 tl çıktı Axa'dan. şaşırdım bu kadar düşük çıkmasına. Çünkü geçen sene aracı sıfır aldığımda allianz'dan 1.457 TL kasko parası ödemiştim.tüm sözleşmeyi okudum herhangi bir problem görmedim. sizce mantıklı mı?
Arkadaş nedir bu ya nispet mi yapıyosunuz. 2 ay önce araç aldım . İlk aracım ve yaş 25 ( Sen gençsin kaza yaparsın hız yaparsın salak adam mantığıyla) olduğundan 1.800 TL kasko bedeli çıktı ki o da onca sigorta şirketi arasından en ucuza yapanı bulduk bu arada Sigorta Şirketi : ERGO ...
Aralığın son günlerini beklemekte fayda var. Bana -yaş ve modelden de olsa gerek- geçen sene 2400 den açtılar kapıyı. 28 Aralık'ta 1040 TL ye yaptılar.
İlk sene bende 1457 TL Allianz'dan sigorta yaptırdım. Tabi yaş, araç yaşı, motor hacmi falan hepsi ayrı ayrı etkiliyor. Ama seneye en fazla yarısı kadar ödersin merak etme.
Faruk Bey,Aralık ayında sigorta bedeli neden düşüyor ? Bu konulara daha yeniyim bilgi verirseniz sevinirim Mesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2014, 16:36:28İnş dediğiniz gibi olur %30 hasarsızlık indirimi diyor ben 1820 TL verdim hasarsızlık indirimiyle seneye 1250-1300 civarı oluyor. Başka şeyler etkiler mi sigorta ücretini indirmek için?
Mesela bende;%30 hasarsızlık indirimPlaka indirimiÖzel indirim yazıyordu. (Hoş geldin indirimi)
İnş seneye güzel indirim olur benim için valla net konuşayım 1000 liraya tavım
Bende sizin gibi düşünüyordum ve amacıma ulaştım. Geçen sene 1457 TL kasko ödedim. Trafik sigortasını aracı aldım şirket karşıladı. Bu sene kasko 682 TL, Trafik sigortası ise 212 TL olarak totalde 894 TL olarak yılı kapattım. Seneye inş. daha az öderiz