0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Toyota Severler,Bugünden başlayarak bir çığır açalım hep beraber... Her Toyota kullanıcısı Toyota Türkiye'den beklentilerini yazsın. Nasıl bir araç beklediğimizi? Kendi araçlarımızdaki eksikleri görerek yeni üretilecek araçların daha iyi ve daha kullanıcıların isteklerine cevap vermesini beklesek ve Toyota Türkiye yetkililerinden birileri(mühendisler) burada yazılanları okuyup kendilerini geliştirmelerini sağlayabiliriz. @Ahmet Güve (8047) gibi Toyota çalışanları da bizlerin dili olabilir ne dersiniz?Ayrıca yönetici arkadaşlar da bu topic'i sabitlerse iyi olur. Öncelikle ben yazayım. 1) İsolasyona daha çok dikkat etmeliler.2) Küçük mootorlara turbo konsun.3) Far sistemine mercekli farlar dahil edilsin4) Yeni kasadaki ön konsolu hiç beğenmedim. IVECO minibüsleri gibi olmuş bence....
Böyle bir konunun olması hoş olmuş.Amacına ne kadar hizmet eder bilemeyiz ama en azından bilgi paylaşmış oluruz.Benim açımdan herşeyi burada paylaşmam mümkün degil ki bu konuda anlayışınıza sıgınırın.Ama bazı donanımlar için proje döneminde Türk mühendisler tarafından çok mücadele edildigini biliyorum.Ama modeldeki donanımlar için ne kadar amaçlarına ulaşabildiler bilinmez. (!) Yinede konuşmakta fayda var.Ama burasını yetkililerden kim okuyor? A. Güve mi? Kim o yaaa?Hatta çalışan zavallı bir operatör. Onun sesi (borusu) ne kadar etkili olur ki?Dilenci bile dilenirken karşıdan kime dilenirse para kopartabilecegini tahmin eder.Kısaca kazanmak için dogru at'a oynamak şart.Dogru at kim? (mecazi) Projenin sorumlusu müdürün ismini mi vereyim?O'da hiçbir şey yapamaz.Kullanıcının dogru atı servistir bunu unutmayalım.Biz son kullanıcı olarak şikayetlerimizi bu merciye söyleyecegiz ve bunun raporlanarak bir üst merciye gittiginden emin olacagız.Bu şikayetler biriktiriliyor ve sayısına görede önceliklendiriliyor. Asla göz artı edilmiyor.Ama daha öncelikli varken bir alttakine sıra gelmeye biliyor.Bu bizim evimizde ki mutfagımızdan tutunda, tatilimize kadar hep böyle önceliklerimiz yok mu?Firmalardada böyle olmak zorunda.
Dogru at kim? (mecazi) Kullanıcının dogru atı servistir bunu unutmayalım.Biz son kullanıcı olarak şikayetlerimizi bu merciye söyleyecegiz ve bunun raporlanarak bir üst merciye gittiginden emin olacagız.Bu şikayetler biriktiriliyor ve sayısına görede önceliklendiriliyor. Asla göz artı edilmiyor.
ufak bir sıkıntıyı dahi halledemeyen bir servisten, sizler çok şey bekliyornuz. onların derdi nasıl daha çok kazanırım. gerisi boş şeyler. ha birde ikide bir arıyorlar, bize kaç puan veriyorsunuz.
Bursa da hangi servisten bahsediyoruz Güven bey ,Çavdarlı Toyota Ersin ustaya git sorunu bulamassa o işi bırakır .Ben kendileri adına garanti veririm.
Mustafa bey (Ersin) bu isimi yazdım, bu kişiyle bizzat görüşmek isterim. motorda bir sıkıntım var ama kimseye anahtar vurdurmadım. ben de çavdarlıya gidiyorum, fakat sıkıntım yedek parçayla ilgiliydi, basit iki tane yan yazıyı ayarlayamadılar. oda yetmiyormuş gibi , üvey evlat muamelesi yaptılar.